www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

valhas

Newcomers
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by valhas

  1. Salve tuturor! Caut oameni de bine si instrumentisti amatori de muzica acustica in stilul Faun, Omnia, Valravn, Wardruna, Loreena Mckennitt, Enya dar si de muzica de film din Brasov. Daca sunteti interesati de domeniul artelor si va puteti dedica timpul liber compozitiilor, inregistrarilor si altor preocupari creative, va rog sa imi scrieti. Mai multe informatii va pot oferi personal. Eu pun la dispozitie spatiu de repetitie, idei, resurse si foarte multe tipuri de ceaiuri O zi buna!
  2. Salut. Se pare ca rgc nu mi-a notificat mesajul de la tine. Asadar, scuze pentru intarziere. Te tin la curent pentru propunerea ta. Revin cu un mesaj.
  3. Am avut, acum am ramas doar cu un alto. Pana sa cumparam unul, te poti descurca doar cu acesta?
  4. Buna Mihai, Multumesc pentru raspuns, exact de asta avem nevoie, oameni cu motivatie si pasiune. Sigur, ne putem intalni chiar saptamana aceasta. Adu-l si pe prietenul tau percutionist. Te voi anunta curand data repetitiei.
  5. Daca exista printre voi amatori de instrumente neconventionale, sau traditionale si nu aveti posibilitatea sa le procurati, sau doar vreti sa experimentati si altceva decat se practica in Romania, dispun de urmatoarele: djembe - tobe din ceramica/ marocane - rain stick/ aztec, peruan sau african - blockflute/ german- caval romanesc - nai peruan - fluier Tarka/ argentinian - mbira (kalimba)/ africana - tamburina - muzicuta. Putem organiza niste intalniri la o sala de repetitie, daca sunt mai multi doritori. Lasati un mesaj si revin cu un raspuns in cel mai scurt timp. Numarul de participanti si varsta - nelimitate
  6. Trupa de pagan folk/rock din Bucuresti cauta instrumentisti pentru realizarea unui proiect nou in Romania. Muzica noastra este indreptata catre spiritualitate, este pozitiva, acustica. Dispunem de aproximativ 20 de instrumente traditionale din diferite zone ale lumii. In prezent, suntem doua persoane. Avem piese proprii si 2 ani de concerte si festivaluri prin diverse orase. Daca stii sa canti la bas, tobe, sau oricare din instrumentele descrise la profilul meu si mai ales, daca vrei sa faci ceva mai mult decat muzica - un spectacol; un curent muzical - lasa un mesaj aici si voi raspunde in cel mai scurt timp. Varsta nelimitata!
  7. In prezent, cautam doar instrumentist suflator pentru instrumente traditionale: fluiere, caval, nai, bucium, tilinca, talv, etc. Nu este necesar sa fi cantat pana acum la toate acestea, dar este necesar sa aiba inclinatie si pricepere spre a invata. O seara buna!
  8. Da, merge. Putem face o repetitie de proba, daca doresti si tu, de miercuri (inclusiv) incepand.
  9. CE VREM: Cautam colaboratori instrumentisti in vederea realizarii unui proiect mai amplu de conservare a spiritului si legendelor romanesti, care sa cante la urmatoarele instrumente: instrumente de suflat, percutie. CINE SUNTEM: - Trupa juna de folk epic/traditional din Bucuresti - trei membri (acum doar doi, in tara) - vioara, chitara, voce, recorder, tamburina, tarabana, muzicuta, m'bira CE AVEM: 1.Avem material muzical cat pentru doua albume, melodii proprii, versuri proprii . Muzica este conceputa ca o combinatie intre "pagan folk"-ului norvegian si "Phoenix"-ul romanesc, destul de diversa. Asculta o proba (Ctrl+click) 2. Avem inregistrari in curs de masterizare si un videoclip in plan. CE OFERIM: Concret, nu avem contracte, sau bani pusi deoparte. Exista doar oferte de concerte, cu plata. Pentru moment. Daca aveti intrebari, le astept cu drag pe acest forum.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.