www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexCiortan

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AlexCiortan

  1. Hai sa iti dau un exemplu: https://reverb.com/en-ro/item/81546215-gibson-custom-shop-3-pickup-57-les-paul-custom-black-beauty-reissue-2006-2012-ebony-vos Daca scoti cei 15% de care zici vanzatorul ramane cu aproximativ 62% MSRP price. Si eu am cumparat si am vandut destul de multe obiecte de pe reverb dar te contrazic la faptul ca reflecta contextul economic actual. Trebuie sa repet, vanzatorul alege daca accepta oferta cumparatorului.
  2. Pe toate platformele ( inclusiv reverb ) preturile sunt umflate masiv. In US tot timpul regula a fost: Street Price = 90 to 60 percent of MSRP Used Price = 50 percent of MSRP Nu am avut probleme pana acuma sa nu gasesc instrumentul dorit la pretul dorit, e vorba doar de timp aici. Cunosc cazuri recente care pe R9 au dat 60% din pretul de catalog. Este problema vanzatorului daca accepta pretul sau nu.
  3. Cumpar pedala dubla entry level. Pret pana in jur de 100E. Exemple de pedale: - Millenium PD-669 Stage Double Bass Pedal - Millenium PD-222 Pro Series - Tama HP30TW Bass Drum Double Pedal - DW PDP 502 Double Pedal - Tama Iron Cobra HP200PTW Pedal Preferabil predare personala in Bucuresti.
  4. De obicei insemana 50-60% din pretul de catalog.
  5. Salutare: Caut urmatorul config: - 2 pickups - no bigsby Sunt interesat doar de R7 Black Beauty.
  6. Salutare: Caut urmatorul config: - 2 pickups - no bigsby Sunt interesat doar de R7 Black Beauty.
  7. Salutare ! Din pacate nu, am nevoie de ceva pentru pedalboard.
  8. yep. 63 cs hss, 60 cs sss, , r9 cu doze schimbate lindy fralin pure paf si acoustica este hummingbird pro
  9. Salutare, Cumpar Shure GLXD16. As fi interesat si de Shure GLXD16+ daca pretul este corect.
  10. Cumpar husa Reunion Blues sau Mono pentru chitara electrica
  11. Eu am avut mai demult o chitara facuta de el pe care am vandut-o intre timp. Am comunicat destul de ok cu omul. Mi-a fost foarte greu sa vand chitara, mi-a luat aproape 2 ani si am vandut-o pe reverb pana la urma la sub jumatate din banii. Calitativ era ok instrumentul dar comparativ cu instrumentele actuale ( Gibson R9 si Fender custom 60's strat ) nu se apropie nici la 10%. La 2k iti recomand sa mai faci ceva economii si sa te reorientezi spre un used boutique guitar... au fost de-a lungul timpului multe intrumente bune pe aici.
  12. Cumpar Fender G&G Dlx Strat/Tele Case. Preferabil Brown dar sunt ok si cu negru sau tweed. Sunt de asemenea deschis sa cumpar case de la modelele de custom shop. Pentru detalii va rog sa ma contactati prin mesageria privata.
  13. In caz ca iti poate fi de ajutor: https://in-pachet.ro/
  14. Eu in locul tau as lua o chitara gen cea de mai jos sau ceva asemanator si m-as concentra sa imi iau si un amp bun. Ca amp ti-as recomanda amp-ul de mai jos: Ai fi sub bugetul tau de 2000 E si ai mai avea loc de o pedala boutique. Mai exerseaza dupa aceea si in fuctie de cum te maturizezi si iti gasesti soundul sa te arunci la ceva gen fender cs strat, gibson custom gen R9/R8, etc Multa bafta.
  15. Eu sunt posesor ai unei chitari facute de Grosu de aproape 3 ani. Stiu ca sunt multi oameni care vb foarte multe lucruri despre el asa ca am sa subliniez cateva lucruri ( nu primesc nici un favor de la om ca scriu asta ): - omul are CNC si stie sa faca modelare CAD; nimic din ce vinde nu e adus din china si montat, fiecare corp este taiat la el in atelier - fiecare chitara e facuta dupa specurile celui care o cere, omul e destul de flixibil iar fiecare componenta este primita direct de la producator ( floyd rose , emg, schaller, hipshot, etc ) - in functie de ce lemne alegi chitarile pot fi si mai scumpe iar tonul poate fi diferit ( motiv pentru mix reviews ca nu suna bine, rolul omului e sa contstruiasca ce ii ceri; e si responsabilitatea cumparatorului sa se documenteze despre lemne si ton ) - motiv pentru care poate nu sunt multe scoase la vanzare este ca sunt instrumente reusite ( cel putin in cazul meu ).
  16. Pret: 2000 RON Localitate: Bucursti Contact: Mesagerie Privata Link producator: https://orangeamps.com/products/guitar-amp-heads/tiny-terror-series/dual-terror/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Motivul vanzarii: Doresc sa achizitionez un Mesa Boogie Triaxis ( este singurul lucru care il accept ca schimb + diferenta din partea mea ). Amplificatorul nu a fost scos din casa si vine de asemena cu husa care a fost inclusa in pachet. Pret Esound: 3150 ron ( http://esound.ro/orange-dual-terror-amplificator-chitara.html )
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.