www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mzl

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Fortress of Faith
  • Gear
    Gibson Studio Vintage All Mahogany, Boss GT-6, ADA MP-1 preamp

Recent Profile Visitors

3471 profile views

mzl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0732181829 Link producator: http://craftereurope.com/prodinfo9772382/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara clasica Cruze by Crafter impreuna cu husa. Chitara a fost foarte putin cantata, deci uzura este minima. Husa este cu padding.
  2. Vand cabinet Harley Benton G212 Vintage 2x12" cu difuzoare Celestion Vintage 30, 120W/8Ohm, convertibil mono/stereo. Cabinetul este ca nou, l-am folosit doar in sala de repetitii, nu a fost mutat (din cutia in care a venit, l-am pus direct in sala si acolo a ramas). Pretul este 700 lei, usor negociabil (si asa pretul este foarte bun)
  3. S-a vandut si chitara. Se poate inchide. Multumesc RGC!
  4. Salut! M-ar interesa tunerul si pedalierul. Mai sunt valabile?
  5. Am dat feedback negativ inainte de a scrie acest post. Acum tot ce pot sa fac e sa astept reactia RGC si sa informez si alti potential vanzatori/cumparatori ce intra in contact cu acest utilizator al RGC-ului.
  6. Buna ziua! As dori sa va atentionez cu privire la userul "levigityos" sa nu aveti incredere in el. Sa va povestesc cum am fost eu fraierit: aveam un procesor Boss GT-6 la vanzare acum cateva luni. Domnul Kovacs Levente s-a aratat interesat de cumpararea lui. Dupa ce am discutat toate detaliile legate de trimiterea coletului in orasul Sfantu Gheorghe (Covasna) si vanzarea sa, am contactat firma Fan Courier (firma aleasa de dansul) si am trimis coletul. Pana aici toate bune si frumoase. Coletul a stat in sediul Fan Courier din orasul Sfantu Gheorghe 15 zile (dupa aceste 15 zile coletul este retrimis expeditorului). In aceste 15 zile eu l-am sunat cam o data la 2 zile pentru a vedea daca a ridicat pachetul. Dupa ce a trecut numarul de zile cat putea sa stea coletul in acel sediu, l-am sunat pe domnul Kovacs sa il intreb daca mai vrea sa-l cumpere sau nu. El m-a asigurat ca daca mai pot sa prelungesc aceasta perioada de 15 zile cu inca 4-5 zile, face rost de bani si il ridica. Ghici ce, cele 4-5 zile au trecut iar corletul tot nu a fost ridicat. Bineinteles ca nu mai aveam cum sa sun iar la Fan Courier sa le spun sa imi prelungeasca iar perioada aceea, asa ca pachetul a revenit in Bucuresti, iar eu a trebuit sa platesc si transportul si costul de depozitare a pachetului pentru cele 4-5 zile. Costul a fost de 68,5 lei (inca mai am chitanta). Dupa ce a venit pachetul in Bucuresti l-am sunat pe domnul Kovacs sa-i spun ca nu este vina mea ca dansul nu a mai avut bani sa-l plateasca si ca ar trebui sa imi restituie cei 68,5 lei (si ca sa fie treaba si mai simpla, i-am dat si IBAN-ul ca sa imi trimita banii pe card). Dansul a fost de acord, dar mai apoi invoca tot felul de motive precum: "eu nu am card la banca", "eu nu stiu sa trimit bani", "nu am bani", "scuze ca nu am raspuns, chiar acum ma duc spre banca", imi raspundea sotia (pe numarul lui) sa imi spuna ca "e plecat in Germania si se intoarce luni", iar luni cand sunat imi raspundea iar si imi spunea ca nu stie cand se intoarce si ca nu mi-a zis niciodata ca se intoarce luni. In fine, au trecut 3 luni de atunci iar eu nu am vazut nici un leu. Daca mai exista vreo metoda sa imi mai recuperez banii o ascult cu cea mai mare placere. 68 de lei nu reprezinta o avere, dar v-am spus aceasta poveste ca sa luati aminte si sa fiti foarte precauti atunci cand faceti afaceri cu domnul Kovacs Levente aka levigityos. Eu unul m-am lecuit si cu domnul Kovacs si trimisul prin curierat.
  7. Chitara BcRich MockingBird Evil Edge Special Edition cu grif custom made se vinde de azi cu numai 900 lei. Sa curga ofertele!!!!
  8. Procesorul s-a dat. Felicitari pentru achizitie noului proprietar! Chitara BcRich MockingBird Evil Edge Special Edition cu grif custom made ramane la vanzare la pretul de 1000 lei NEGOCIABIL!!
  9. Procesorul Boss GT-6 s-a dat. Felicitari pentru achizitie noului proprietar. Se poate inchide. Multumesc RGC!
  10. !!Procesorul Boss GT-6 este repus in vanzare!! Pretul este de numai 700 lei NEGOCIABIL!! Chitara BcRich MockingBird Evil Edge Special Edition cu grif custom made ramane la pretul de 1000 lei NEGOCIABIL!!
  11. !!Incepand cu ziua de azi procesorul Boss GT-6 este repus in vanzare!! Pretul ramane acelasi 700 lei NEGOCIABIL!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.