www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mirel_1900

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Other Information

  • Gear
    chitara

Recent Profile Visitors

3412 profile views

mirel_1900's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. Pret: 2700 euro Localitate: Bucuresti Contact: 0724678991 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Gibson Les Paul Custom (Custom Shop) Heritage, case original, acte autenticitate, primul proprietar. - 2700 euro.
  2. Pret: 600 euro Localitate: Bucuresti Contact: mirel_1900@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Peavey JSX + case, Marshall 1960A + case, 600 euro fiecare. aici auziti si headul si cabinetul!
  3. Asa cum am zis mai sus, "clona" este putin sub original, este mai imprastiat sunetul insa pastreaza caracterul originalului. "ar fii trist sa nu fie asa" ....faceam referire la dezamagirea unuia care a dat o carutza de bani pe original si sa apara o clona facuta de un nene la juma' de pret, care sa sune IDENTIC. Nu crezi ca proprietarul originalului ar fii trist?
  4. Salutare tuturor! Acum am apucat si eu sa citesc toata conversatia voastra de aici. GGG are in mare parte dreptate, iar discutiile denaturate sunt specifice acestui forum, fiecare are dreptatea lui, apoi incep contrazicerile dupa care incep discutii cu nota de "hai sa batem campii". Ampul clona pe care l-am probat, este un amp foarte simpatic si manevrabil ca sa zic asa, are coaie suficiente cat sa-ti faci de cap in live si sa te si decupezi in cantare, ceea ce este cel mai important lucru la un amp de chitara. Sunetul ce-l auziti voi in filmarile postate de Mihai sunt aproape irelevante , eu am fost acolo ) si confirm ca live se aude muuuuult mai misto ). Acum bineinteles....putem dezbate.....va dati seama ca SLO (originalul) are eleganta lui si definitia cu care a facut istorie, iar clona este putin sub acest amp, dar ar fii trist sa nu fie asa.....Nici nu am cautat sa observ daca clona suna identic cu originalul, eram curios daca clona este un amp fain de cantat, cu caracter de SLO original. Ampul lui Alex (originalul) este foarte vanos si definit dar din punctul meu de vedere...uscat. (mie pers imi displace asta) Ampul lui Vio (clona) este foarte vanos, obraznic si necesita putin mai multa atentie in a tine sunetul "adunat", la fel de uscat ca si originalul deci au cel putin un lucru asemanator. Sunt un observator obiectiv a acestor doua ampuri, fara vreo atractie personala sau vreun fetish fatza de acest brand, eu sunt chitarist de Bogner Ecstasy 101B, amp care n-are legatura cu cele doua de mai sus. Sper ca v-am fost de folos cu caracterizarile mele a acestor doua ampuri si sper ca nu am batut campii ) Mirel Cumpanas \m/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.