www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dev12

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dev12

  1. Back la 400 - non negociable. Inca o data, va rog, fara schimburi.
  2. Pret: 100 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: devadip_2007 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Bridge Pickup Name: AXIS Humbucker 6 Magnet: Alnico Description: Full bass sound. Alnico-5 magnet provides excellent clarity in harmonics and individual notes. Neck Pickup Name: AXIS Humbucker 5 Magnet: Ceramic Description: Very responsive and full sounding; medium output with lots of character. Excellent for chording. Stau si aduna praf de ceva timp. Poate folosesc cuiva. Prefer sa le dau personal in Cluj, dar se pot trimite si prin posta.
  3. L-am cumparat in 2009 din Cluj (magazinul de pe Horia/Garii, daca mai stie cineva cum se numea) pentru home-recording @ un cub de chitara - nu mai inregistrez zilele astea, asa ca here we are. Am fost rugat de cineva sa mentionez ca partea superioara se misca, partea cu text este abtibild, firul verde din baza l-am rupt mai demult (sub influenta) si l-am relipit (ca un betiv amator) iar restul detaliilor imi par a indica spre faptul ca nu e fake - consultati pozele atasate, din cate am vazut pe youtube, totul pare ok. All in all, eu am fost mai mult decat multumit cu el in ultimii ani. Il dau cu tot cu cablu de 5m si cu acel clip-on pentru stand. Prefer sa il dau personal, in Cluj-Napoca, dar daca insistati trimit si prin curier, costurile de transport va apartin. ----Edit Hop. Greseala. Pret: 350 RON (nu 400)
  4. 350lei pana la sfarsitul saptamanii
  5. Salut, Imi vand compresorul Stare perfecta de functionare, dau si traf, se poate proba in Cluj la cerere. http://t-rex-effects...omp-nova-1.aspx Pret: 500lei - negociabil Nu accept schimburi! Daca esti interesat, rog PM si continuam la telefon discutia Sarbatori fericite!
  6. Exact ca in titlu. Cumparata in 14.10.08. Practic nefolosita. Inca in garantie. De preferat in Cluj daca vreti si garantia. Daca nu, curier, plata ramburs, voi suportati taxe de transoprt. The usual... Schimburi nu accept. La banii astia nu m-ar interesa nici o pedala de efecte (poate doar noua...poate...) Pret: 2.8 mil Motiv: Strang bani de difuzor pt un Laney VC30. Scuze de greseala din titlu Doar 1 buc de vanzare.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.