www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dev12

Newcomers
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About dev12

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Brasov
 1. Pret: 500lei sau sau RAM (Kingston de preferat) 2x4GB 1600MHz DDR3 CL9 diferenta Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Link producator: http://www.t-rex-effects.com/comp-nova Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Inca am un CompNove de dat + traf gratis. E in stare excelenta si se poate proba in Cluj. Poze: http://imgur.com/a/mooFI Multumesc!
 2. Back la 400 - non negociable. Inca o data, va rog, fara schimburi.
 3. Pret: 100 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: devadip_2007 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Bridge Pickup Name: AXIS Humbucker 6 Magnet: Alnico Description: Full bass sound. Alnico-5 magnet provides excellent clarity in harmonics and individual notes. Neck Pickup Name: AXIS Humbucker 5 Magnet: Ceramic Description: Very responsive and full sounding; medium output with lots of character. Excellent for chording. Stau si aduna praf de ceva timp. Poate folosesc cuiva. Prefer sa le dau personal in Cluj, dar se pot trimite si prin posta.
 4. L-am cumparat in 2009 din Cluj (magazinul de pe Horia/Garii, daca mai stie cineva cum se numea) pentru home-recording @ un cub de chitara - nu mai inregistrez zilele astea, asa ca here we are. Am fost rugat de cineva sa mentionez ca partea superioara se misca, partea cu text este abtibild, firul verde din baza l-am rupt mai demult (sub influenta) si l-am relipit (ca un betiv amator) iar restul detaliilor imi par a indica spre faptul ca nu e fake - consultati pozele atasate, din cate am vazut pe youtube, totul pare ok. All in all, eu am fost mai mult decat multumit cu el in ultimii ani. Il dau cu tot cu cablu de 5m si cu acel clip-on pentru stand. Prefer sa il dau personal, in Cluj-Napoca, dar daca insistati trimit si prin curier, costurile de transport va apartin. ----Edit Hop. Greseala. Pret: 350 RON (nu 400)
 5. 350lei pana la sfarsitul saptamanii
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.