www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CobHC

Newcomers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About CobHC

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  LTD Deluxe MH-1000FR
  Boss ME-25 with EHX Analogizer
  Peavey Bandit 112

Recent Profile Visitors

993 profile views
 1. CobHC

  vând ESP LTD KH-202

  up
 2. CobHC

  vând ESP LTD KH-202

  Vand chitara electronica ESP LTD KH-202. Chitara e folosita, dar in stare excelenta, suna foarte bine, a fost folosita atat in sala de repetitii cat si la 50+ concerte. O vand pentru ca am cumparat una mai buna. Dau langa chitara o husa pentru transport si cureaua din poze. Este perfecta pentru incepatori cat si pentru cei mai avansati. Nu trimit prin curier, doar predare personala in Cluj-Napoca sau Targu-Mures. Ma puteti contacta la numarul de telefon afist sau prin pm.
 3. CobHC

  LEAD GUITAR WANTED

  Salut, Mai este valabil anuntul? As fi interesat.
 4. Salut, Cautam tobosar, clapetist si vocal/vocalista in Cluj pentru un proiect de power/symphonic metal. Momentan suntem 2 chitaristi si un basist, fiecare dintre noi avand experienta de cantat in trupe si pe scena. Stilul mentionat mai sus este mai mult o directie in care vrem sa mergem, putem combina sau prelua alte influente, depinzand de preferintele fiecaruia. Nu dorim sa fim o trupa de coveruri, vrem sa punem accent pe compozitii proprii. Dupa ce vom avea destule piese proprii plus 1-2 coveruri, am avea si oportunitati de cantare atat in Cluj cat si in tara. Cautam oameni seriosi, de preferinta cu ceva experienta in cantatul cu trupe/live. Pentru mai multe detalii, contactati-ma pe privat.
 5. CobHC

  Tobar Caut Trupa. Cluj

  Ti-am scris pe privat.
 6. CobHC

  Chitarist Caut Trupa, Cluj

  That's a double nope, sir )
 7. CobHC

  Chitarist Caut Trupa, Cluj

  Salut, Chitarist, caut trupa in Cluj-Napoca. As dori sa facem mai mult piese proprii, dar in aceeasi timp nu strica nici cateva coveruri. Stilul meu preferat este power metalul (gen Helloween, Avantasia), dar nu sunt excluse nici alte genuri de metal. Experienta am, am cantat in circa 10 trupe, avand in total 50+ concerte. Ma descurc si la voce, fie lead fie backup vocal. Daca stilul de metal abordat are in nume cuvantul "core", let's not waste our time. Astept PM. Zi faina!
 8. Salut, Sunt chitarist si as fi interesat. Am deja experienta in symphonic/power metal, am cantat 3 ani intr-o formatie de genu. Daca mai este valabil anuntul si esti interesat, contacteaza-ma. O seara faina!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.