www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristian Buzneanu

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cristian Buzneanu

  1. Looper Boss RC 300 cântat maxim juma de oră.E prea complex și mi-am luat altul mai simplu. 1500 lei, fix!
  2. Vintage Amp – Virtual STAGE MASTER – Tube Amp – 100 watt, made in Germany. Un combo foarte rar care sună, demențial!13.90 kg Prefer să-l vând cu probă în Arad.Cleanul foarte gras și canalul de lead ...wow! reverbul rupe, tot! 2500 lei!
  3. Chitară acustică, LAG Tramontane T66D cu corzi Savarez Guitare manouche dar le puteți, schimba...Sună demențial și stă in tune! 1100 lei fix cu tot cu gigbag-ul gros de la, Thomann.Se poate proba la mine în Arad.
  4. Combo de chitară fabricat de legendarul chitarist de jazz, Alex Man! Cântată maxim 5 ore din cauza, "motivelor"....Accept orice probă și vă dau un link în care l-am invitat de ziua mea la Arad și cânta cu un reverb RV-1 ( Roland) pe ea și eu pe un double-six...înregistrara făcută pe telefon de un, amic.Prefer să veniți s-o probați....mai trimit încă un video cu ceva juniori la mine în atelierul de pictatură unde cânt pe ea cu spatele și folosesc RV-1- și un Ibanez TS ...Este un combo profesional pentru chitariști care-și doresc un sound unic, bla bla bla...De curiozitate vedeți cât costă acest difuzor Canabis + cele 2 lămpi și măiestria cu care Alex Man construiește aceste, bijuterii! Punct! Am uitat să bag, pozele cu, el!
  5. https://reverb.com/item/47464348-used-boss-cs3-compression-sustainer-1991-black-label-taiwan-battery-strings-cs-3-no-box-pw
  6. Omule! Nu m-am obosit să caut linkuri cu cât se vinde un Black Label din 1990! Ce garanția mai mare de 33 de ani, vrei?Funcționează perfect și arată ca, nou!Credeam că fiind un grup de profil scap de commenturi de 2, lei...studiază piața, înainte! Am comparat o chinezărie nouă cu al, meu! N-are rost să-ți explic.caută pe google!Pfff.Nu te obosi să-mi, răspunzi!
  7. M-am decis să vând și CS-3-ul pe care-l am din 1990, made in Taiwan ( black label).500 lei, fix.Arată ca nou și sună, beton.
  8. TC Electronic Nova System, din casă.Un pic de urme de uzură dar merge, brici! 1000 lei fix + transport. Se poate proba la mine în Arad până în 10 noiembrie.După plec din, țară.
  9. Suport pentru 2 chitare, nou + suport pentru picior 215 lei cu tot cu transport cu poșta română la virament, bancar.
  10. Up! Estruch la 700 lei și Yamaha la, 300 lei! Trebuie să mă mut și n-o să am loc pentru toate, sculele!
  11. Boss SD-1,anii '80, pe care-l am din 1988 și arată ca nou cu serial, number.Apăruse moda cu procesoarele și l-am pus, deoparte.Sună de 10 ori mai bine ca astea mai, noi.400 lei Delay analog Seymour Duncan made in Usa cântat maxim 5 ore, 600 lei.Prețurile sunt, FIXE! Pentru arădeni se pot proba până la sf. de octomrie după care mă mut din, țară.
  12. Roland GC 408 60W Guitar Amp.I-am schimbat un comutator push-pull că cel vechi n-a mai funcționat și pe moment nu am găsit unul similar.Rupe tot dar trebuie să mă mut într-o lună (în Ungaria)și vând o grămadă de scule ca să nu le mai, car.Noroc că mai unul pe lămpli făcut de Alex Man.Are vreo 20 de kile așa că nu știu cum naiba îl trimit în țară...bandiții de curieri cer destul de, mult.Aș prefera să-l vând cuiva care vine să-l probeze în, Arad.Aș putea să-l trimit și prin curier dar ar costa minim 150 lei, transportul ( am mai trimis niște boxe în cluj pe la 17kg).Dacă e musai să-l vând în țară, am cu ce să-l ambalez. 1000 lei preț fix sau mor cu el în, brațe! Plus banii pentru, curier.Sună, demențial!
  13. Chitară clasică Juan Estruch veche și Yamaha CG-140.Amândouă sună foarte, bine.Estruch-ul care pe top unde se îmbină fața a fost relipit (fiind foarte veche) de un lutier, bun.O las la 1000, lei. Și Yamaha tot clasică la, 500 lei.
  14. Chitară electro-clasică Yamaha AEX 500N-2 cu toc, care se poate folosi cu corzi de nylon, acustică sau hibride.A fost retastată complet de Ricirock Retastare Refret din, Timișoara.Cine-l cunoaște știe că e un super, meseriaș. Acum are un set de corzi Thomastik KR 114 (hibride). Lenine, un chitarist brazilian care folosește modelul, acesta.3700 lei, fix.Se poate proba la mine în, Arad până la sfârșitul, lunii.Mă mut în Bătania, Ungaria.
  15. Chitară clasică C.G. Winner ball bat neck profile, fabricată în Japonia între anii '70 - '80.Nu am găsit modelul pe google dar am vorbit cu niște lutieri bătrâni de pe grupurile de profil și mi-au spus că se vând între 300-500, euro.Eu vreau pe ea 1000 de lei + transportul prin curier.Are câteva zgârieturi din cauza vârstei dar sună, extraordinar.Am mai multe chitare clasice dar cu asta nu am reușit să mă acomodez având profilul gâtului mai, gros.Percep avansul pentru curier în, cont.Pentru cunoscuți puteți să-mi virați toată suma.Pentru cine stă prin zonă poate s-o probeze la mine.Trebuie schimbate, corzile.Puteam să iau un set nou dar fiecare are preferințele, sale.
  16. Line 6 Version 2.0 varianta veche care se vindea cu alimentator de 9v/2A. Funcționează perfect și e ca un mic, tanc.Îl vând fără alimentator că-l folosesc la altă pedală, veche.Alimentatoare se găsesc sau se pot face la, comandă. 470 lei cu tot cu transport prin poșta română la virament, bancar.Loco, 450 lei.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.