www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tokosy

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tokosy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. Pret: 400 ron Localitate: Baraolt Contact: tokosy1977@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand pedala looper ditto looper 2x. E nou. Am folosit c-am 10 ore. E foarte bun, si usor de folosit, va recomand. Mai am un Boss RC-300, stie mai multe, n-are rost sa tin si pe asta.
  2. Vand head Mesa Boogie Mark IV. Pentru cunoscatori nu trebuie zis nimic. Cateva detalii: 84 W, preamp 12AX7 5 buc., end 2 buc. EL84 si 2 buc. 6L6. 3 canale separate: clean, crunch si lead. La fiecare bass, middle, treble gain si volume separat. Egualizerul specific MB. care se poate adauga la fiecare canal separat si de pe footswitch. Modelul de varf legendar al marcii. Calitate fara compromisuri. Suna demential! Se poate folosi aproape la orice stil de muzica. Acum multi va intrebati, de ce vand? Este prea puternic pentru mine. O sa cumpar un alt Mesa mult mai mic la putere, dar nu am atatia bani sa tin si asta. Pret: 1.700 Euro
  3. salut! scuze ca revin atat de tarziu. In ultimele zile az fost foarte ocupat, am si calatorit. Mai am padala daca te mai intereseaza. Poti sa ma suni pe tel.0751-430558 Eu am incercat sa te sun pe 0726712402, dar n-am reusit.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.