www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cristian Buzneanu

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Arad

Other Information

  • Gear
    Yamaha Aex 500N- 2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cristian Buzneanu's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • Week One Done

Recent Badges

4

Reputation

  1. Looper Boss RC 300 cântat maxim juma de oră.E prea complex și mi-am luat altul mai simplu. 1500 lei, fix!
  2. Vintage Amp – Virtual STAGE MASTER – Tube Amp – 100 watt, made in Germany. Un combo foarte rar care sună, demențial!13.90 kg Prefer să-l vând cu probă în Arad.Cleanul foarte gras și canalul de lead ...wow! reverbul rupe, tot! 2500 lei!
  3. Chitară acustică, LAG Tramontane T66D cu corzi Savarez Guitare manouche dar le puteți, schimba...Sună demențial și stă in tune! 1100 lei fix cu tot cu gigbag-ul gros de la, Thomann.Se poate proba la mine în Arad.
  4. Combo de chitară fabricat de legendarul chitarist de jazz, Alex Man! Cântată maxim 5 ore din cauza, "motivelor"....Accept orice probă și vă dau un link în care l-am invitat de ziua mea la Arad și cânta cu un reverb RV-1 ( Roland) pe ea și eu pe un double-six...înregistrara făcută pe telefon de un, amic.Prefer să veniți s-o probați....mai trimit încă un video cu ceva juniori la mine în atelierul de pictatură unde cânt pe ea cu spatele și folosesc RV-1- și un Ibanez TS ...Este un combo profesional pentru chitariști care-și doresc un sound unic, bla bla bla...De curiozitate vedeți cât costă acest difuzor Canabis + cele 2 lămpi și măiestria cu care Alex Man construiește aceste, bijuterii! Punct! Am uitat să bag, pozele cu, el!
  5. https://reverb.com/item/47464348-used-boss-cs3-compression-sustainer-1991-black-label-taiwan-battery-strings-cs-3-no-box-pw
  6. Omule! Nu m-am obosit să caut linkuri cu cât se vinde un Black Label din 1990! Ce garanția mai mare de 33 de ani, vrei?Funcționează perfect și arată ca, nou!Credeam că fiind un grup de profil scap de commenturi de 2, lei...studiază piața, înainte! Am comparat o chinezărie nouă cu al, meu! N-are rost să-ți explic.caută pe google!Pfff.Nu te obosi să-mi, răspunzi!
  7. M-am decis să vând și CS-3-ul pe care-l am din 1990, made in Taiwan ( black label).500 lei, fix.Arată ca nou și sună, beton.
  8. TC Electronic Nova System, din casă.Un pic de urme de uzură dar merge, brici! 1000 lei fix + transport. Se poate proba la mine în Arad până în 10 noiembrie.După plec din, țară.
  9. Suport pentru 2 chitare, nou + suport pentru picior 215 lei cu tot cu transport cu poșta română la virament, bancar.
  10. Up! Estruch la 700 lei și Yamaha la, 300 lei! Trebuie să mă mut și n-o să am loc pentru toate, sculele!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.