www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Redux

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Redux

  1. Nu stii tu sa canti la chitara. Daca ai stii sa canti la chitara nu ai construi chitare ca nu ai avea timp.
  2. Planul meu era sa construiesc un AI care canta ca si Eric Clapton sau Jimi Hendrix sau alt chitarist mare. In esenta chitaristii folosesc cu totii toti niste lick-uri si niste pattern-uri. Evident ca primele rezultate nu au fost geniale sau foarte apropiate de original dar cu timpul cred ca as fi ajuns la niste rezultate decente. Nu am pretentia ca AI-ul meu ar fi fost la paritate cu originalul vreodata. Era si asta o idee de proiect. Dupa discutii cu alti specialisti si cunoscatori, discutia s-a indreptat spre monetizarea proiectului. Adica nu mai sunt la varsta si la nivelul de cariera la care mai fac chestii pentru CV. Concluzia discutiilor a fost ca nu se prea merita. Nu se mai cauta chitaristi, nu se mai folosesc solouri in muzica. Probabil o sa ma reorientez spre bass. Mi-ati confirmat tristul adevar. Ar fi fost mult mai fain sa construiesc ceva mai complex. Am sperat la un argument zdrobitor in favoarea chitarii, dar se pare ca am fost doar o gasca naiva. Asta si pt. ca imi place chitara si mi-as fi dorit sa fie cum sper eu. Este o diferenta intre ce credem sau ne dorim si realitate. Si uneori realitatea e cruda si nemiloasa.
  3. Ce mi se pare si mai interesant e ca nu observati ca forumul asta e foarte vechi, dracu stie cand a fost infiintat dar am vazut postari din antichitate, si cu toate astea numarul userilor activi e foarte mic pentru un forum atat de vechi. Pe vremea cand eram capsoman si voiam sa chitaresc, aveam un cont pe un forum care se numeste jemsite. Am fost si pe acolo si bate vantul si pe la ei. Zicea cineva ca shatra s-a mutat pe facebook. Am cautat si pe facebook si nu e mare smecherie cu chitara. Sunt vreo doua grupuri relativ mari dar e plin de pensionari la 50-70 de ani.
  4. Bun, in primul rand religia chitaristilor se afla intr-o negare continua. https://www.rollingstone.com/pro/news/guitar-center-bankruptcy-covid19-1094853/ Articol din 2020. Cel mai mare magazin de chitare a dat faliment. E OK, chitarele se vand in draci, am inteles. Si falimentul ala de fapt nu e faliment, OK am inteles si asta. Ce nu reusiti sa observati e ca lumea nu mai are nevoie de Jimi Hendrix sau Eric Clapton astazi sau orice fel de chitarist. Cate piese din topuri au solouri de chitara? V-ati batut capul sa va interesati? NU. Voi ascultati in continuare Clapton si Hendrix si Govan sau mai stiu eu ce muzicieni obositi si expirati si credeti ca ce smecherie e chitara. 🤣🤣🤣
  5. Din ce am observat eu recent, nu mai prea se canta la chitara. Nu mai dai peste muzici cu chitare pe nicaieri, asta daca nu asculti ceva metale din alea turbate. Mai demult eram si io prostalau si cantam la chitara. Voiam sa imi adun bani sa imi cumpar un bustean din ala Les Paul. Credeam ca e mare smecherie. Prostovan eram. Bine ca mi-a trecut. Faceam o treaba mare si puturoasa daca-mi luam unu din ala. Am dat peste forumul asta dar din ce vad nu e mare activitate nici pe aici. Si activitatea care este nu implica in nici un fel cantatul la chitara. Mai mult vorbiti doar sau cumparati si vindeti lemne care costa mult ca or scris pe ele niste bolovani senili Fender sau mai stiu eu ce. Mi se pare ca trebuie sa fii tare retardat sa te ocupi de chitara in 2021. Pana prin 2000 si un pic era OK. Hai sa zicem 2010 cu indulgenta. Dar apoi ar fi fost cazul sa te lasi. Voi traiti in ceva pestera sau in mijlocul junglei si nu au ajuns ultimele stiri la voi?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.