www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VIc

Newcomers
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by VIc

 1. Salut, Vând acest cabinet solid Vox , dotat cu 4 difuzoare de 30W/8 ohm Vox Original speakers> Urmele de uzura nu afecteaza cu nimic calitatea sunetului, este un cabinet cu răspuns foarte prompt , puternic , poate fi transportat destul de ușor fata de alte cabinete din gama 4 x 12 , cantareste 31,2 kg. Cabinetul se află în București in zona Nordului. Prețul este fix, nenegociabil, nu sunt interesat de schimburi, prefer predare personala! Toate cele bune!
 2. Vând pedala de volum Colorsound Swell în stare foarte bună, perfect funcțională, a fost fabricata în UK, probabil anii 80 , este foarte ușoară. Nu sunt interesat de schimburi, preț fix , nenegociabil.
 3. Salut, Vând ProPot Deluxe 100k Potentiometer, este un potențiometru ideal de schimb pentru pedalele de wah , este învelit<vezi foto>și nefolosit. Nu sunt interesat de schimburi, preț fix , nenegociabil. Toate cele bune
 4. Salutare, vând aceste doze în stare excelenta și la un preț foarte bun. Dozele sunt fabricate în state , sunetul lor este foarte curat, prefer ceva mai high gain pentru single coil. Suna excelent pentru clean si crunch. Prețul este 700 de lei fix ,nenegociabil și nu sunt interesat de schimburi. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați! Toate cele bune!
 5. Up, un mic sample ! 20220508_220400.mp4
 6. Salutate, Pedala se afla într-o stare de functionare foarte buna, pot-ul funcționează perfect! Urme de uzura normale, alimentare 9V . 2 tipuri de wah, modern/vintage! Carcasă ușoară! Pentru orice detalii nu ezitați sa ma contactați, nu sunt interesat de schimburi, prețul este fix ! Toate cele bune!
 7. VIc

  Gibson EB-0 1961

  Bass ul asta l am testat, e fix sound ul lui Jack Bruce, merita ! Are vibe de contrabas, așa se simte în mână! E viu 😀
 8. Salutare , Vând aceste doze ceramice Squier SSS plus cele 3 poentiometre și 5 way switch. Cred ca sunt din anii 80 sau început de 90. Nu le am măsurat. Toate cele bune!
 9. Vând pedala Equalizer boss Ge 7, pedala este noua, a fost foarte puțin folosită, vine însotita de cutia originala. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați! Prețul este fix, nenegociabil, trimit și în țară transportul fiind suportat de către cumpărător, toate cele bune!
 10. Salutare, Vând pedala clasica de Fuzz Big Muff Pi! Pedala se afla într-o stare foarte bună, vine însotita de cutia originala. Piese full body nu Smd. Se poate alimenta la 9V DC sursa sau cu baterie, pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați! Prețul este fix, nenegociabil, trimit și în țară transportul fiind suportat de către cumpărător! Toate cele bune!
 11. Salutare, Vând pedala clasica de wah Vox V847, stare foarte bună, se poate alimenta la 9V DC și baterie, am folosit o și cu Fuzz și se descurca foarte bine . Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați! Prețul este fix, nenegociabil, trimit și în țară transportul fiind suportat de către cumpărător! Toate cele bune!
 12. Salut, Vand o pedala germana Schaller de Wah, cu functie si de volum, pedala a fost facut in anii 80 , vine insotita de cutia ei originala. Pentru lamuriri nu ezitati sa ma contactati. Toate cele bune!
 13. Vand pedala de Wah Fulltone intr-o stare foarte buna, este unul din cele mai bune wah-uri pe care am cantat, are urmatoarele caracteristici: Like the original '67 Vox Clyde Wah 10-Step variable gain control True Bypass with bright side-viewable low current Pilotlight status indicator Selectable modes: Wacked, Jimi (Clyde Standard), Shaft and the new Fuzz/Friendly circuit Handwired in USA Pentru orice intrebari nu ezitati sa ma contactati ! Toate cele bune!
 14. Big John is a power supply unit, which transforms the mains voltage to a low voltage - 9V DC which is the standard for most effect pedals on the market. It is specially designed for use with guitar/bass effect pedals, but can be used as a power supply for any device which requires 9V DC. Two LED status indicators help you to check your power situation at a glance. Specifications: Output voltage: 9V DC Max. output current: 600mA 7 outlets (centre is positive), all with 9V Short circuit protection 2 LED status indicators (Power & Check) 2m mains cable Dimensions: 130x75x40mm Durable design – 3mm thick case able to withstand a person standing on the device. LED status indicators gives you an overview of your power situation at a glance – red POWER indicator shows if the power supply is connected to mains, green CHECK indicator when lit means that the power supply is in normal working condition, when off the power supply is either overloaded or short circuited. RCA sockets are used for outlets for better mechanical fixture of the Flex cables connected to the device – to avoid cables unplugging themselves by accident. SKU SKU 26330 Weight 550,00 g Pentru orice intrebari nu ezitati sa ma contactati, pretul este fix nenegociabil, nu sunt interesat de schimburi, transportul nu este inclus! Pretul ei noua este 101 E pe site-ul Banzai. Toate cele bune!
 15. Salutare, Vand pedala de chorus Boss CE-20 in stare impecabila, este o pedala foarte reusita, poate sa fie folosita si stereo, poate fi folosita si pentru chitara bass, efectele pot fi salvate cu functia memory. Pot fi selectate 6 tipuri de Chorus. Pentru orice intrebari nu ezitati sa imi scrieti. Toate cele bune!
 16. Salutare, Am cumpărat aceasta pedala din curiozitate, nu a fost exact ce caut, sper sa ajute pe altcineva mai mult, este în stare foarte bună și vine însoțita de cutia originala. Pentru fotografii și informații intrați va rog pe link sau îmi puteți scrie mesaj. Toate cele bune!
 17. Salut, Vând pedala de distorsiune Proco You dirty Rat, se află într o stare foarte bună, vine însoțita de cutia originala, pentru orice detalii nu ezitați sa ma contactați! Prețul este fix! Accept schimburi cu Nobels Overdrive sau Big muff! Toate cele bune
 18. Salut, Vând pedala de distorsiune Blackstar Ht Dual, pedala sună foarte bine, pedala vine însoțita de alimentatorul original plus cutie. Pentru orice detalii nu ezitați sa ma contactați. Toate cele bune!
 19. Salut, Vând pedala de phase MXR 100, se află într o stare foarte bună, vine însoțita de cutia ei. Este varianta cu piese full body, nu are piese Smd. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați, toate cele bune!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.