www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex's SecretDoor

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Bucuresti/Ploiesti

Other Information

  • Band
    Not yet. Work in progress...
  • Gear
    Vocals + Fender Duo Sonic & Moded Squier Mustang - Orange amp + OD, Fuzz, Delay, Phaser and other

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex's SecretDoor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut! Suntem o trupa fresh formata și cautam a doua chitara sau mai bine zis the missing member of the family. Facem muzica proprie iar genurile de.muzica ce ne influențează sunt cam aceleași pe care le-ai enumerat și tu. Dacă vrei sa vorbim da-mi un semn pe whatsapp la 0726609178 Alex CHEERS!
  2. Fluctuăm între indie rock psychedelic și alternative rock, cu influențe de pop punk cu multe alte condimente :))
  3. Salut! Cautam un basist/a care sa se alature familiei alternative. Momentan suntem in 2 (voce/chitara + tobe) si proiectul este nou deci ne aflam in faza de scriere(no covers). Dacă ești în căutarea unui proiect în care sa fi tu însuți și sa îți pui amprenta te așteptăm cu bratele deschise. Contact pe whatsapp la : 0726609178 Alex
  4. Salut! Caut tobar pentru un proiect Alternative Experimental Rock. Nu conteaza nivelul, conteaza pasiunea... E greu să descriu genl sau stilul pentru că e foarte greu și nu vreau sa avem un "label", dar ca idee am să vă las o mică lista cu câteva trupe cam pe filmul meu: Verdena, The Mars Volta, Queens of the Stone Age, The Garden, The Strokes, Arctic Monkeys, Sublime, The White Stripes, Royal Blood, The Smiths, The Distillers, Odd Couple, Fu Manchu, Smashing Pumpkins, Nirvana, Temples, Tame Impala, The Subways, The Voidz, Naxatras, CRX, Green Day, The Germs, LAW, Kassabian, My Chemical Romance, DRUM AND BASS. Mă numesc Alex - Cant Vocal, Chitara Rhythm, Synth, Percussions Mi-aș dori sa creăm muzica noastră si incepem o călătorie sonoră infinită. Locuiesc in București.
  5. Salut! Stiti cum se sterge un topic? am pus un anunt pe care as vrea sa il rescriu. Multumesc
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.