www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Szilard

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Szilard

  1. Destul de puternic = ma refer sa nu fie prea slab pentru cabinet si nici prea puternic sa-l "arunc in aer". As fi interesat care ar fi puterea optimala pentru acest cabinet. (Ar fi primul meu setup de tip head si cabinet, deoarece inainte foloseam PA si Combo)
  2. Cabinetul pe care l-am vazut este un Harley Benton G212 (120 Wati, 8 Ohmi, 2x12" difuzoare Vintage 30). Da, GT-100 se aude bunicel in PA, dar se aude altfel intr-un PA, Combo sau casti (si as vrea sa-l leg la un amp cu 4 cable method)
  3. Depinde si de muzica pe care vrei sa-l canti. Eu am un Boss GT-100, il folosesc de 5-6 ani. Sunt FOARTE multumit de el. Inainte am avut un Digitech. Digitechul era super, cand venea vorba de muzica hard (gen. Hard rock sau metal/Djent). Pentru muzica mai "usoara" gen Blues, AC/DC, Boss GT-100 are un ton foarte bun. La muzica mai grea nu prea e pe top, dar se poate rezolva. Are un meniu destul de intuitiv (are foarte multe functii, trebuie studiat destul de mult, mereu are ceva nou de aratat). Simulatorii de amplificatoare sunt foarte OK (simuleaza foarte bine un amplificator pe lampa). Switchul intre efecte este instant, nu se aude nici un zgomot cand schimbi efectele intre ele. Este un procesor foarte bine pus la punct, foarte precis. Are un looper, care poate inregistra in jur de 30 de secunde (ce pare din cand in cand putin), dar te ajuta cand repeti singur. Ce m-a dat pe spate era update-ul de la versiunea de soft de la 1.0.4 la 2.0, care a venit cu un tuner chromatic (poti acorda toate cele 6 corzi in acelasi timp). Inregistrarile prin USB sunt destul de OK. Din pacate nu am avut sansa sa incerc POD-ul, dar nu am auzit sa-l critice cineva. Totusi cele mai laudate sunt Helix-urile (nu le-am incercat personal).
  4. Buna ziua! Am vazut in zilele trecute un Cabinet Harley Benson la un pret foarte atragator. Ma gandesc sa il cumpar. Din pacate am nevoie si de un Head pentru a-l pune in functiune. Nu stiu ce head sa-mi aleg...ma gandesc la ceva ieftin, care sa aiba output de "Send" si "Return" pentru ca vreau sa-l folosesc impreuna cu un Boss GT100 (efectele si simulatorii de amp sunt destul de bune in acest procesor). Ma gandesc la un HoTone Legacy sau un Joyo Atomic. Intrebarile sunt urmatoarele: -Amplificatoarele sunt destul de puternice pentru cabinet? -Merita banii? -Ce alternative imi puteti recomanda? (Nu vreau amplificator pe lampa sau mai sumpe de 1000RON (buget MAXIM))
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.