www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Catalin Vasii

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  N/A

Catalin Vasii last won the day on May 19

Catalin Vasii had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Catalin Vasii

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj Napoca

Other Information

 • Band
  Catalin Vasii
 • Gear
  Martin guitar, TC Electronix VoiceLive 3 Extreme.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Caut chitarist solo, sau pianist, sau violonist (are libertate totala sa improvizeze solo-urile si aportul muzical pe tot restul pieselor ) si caut basist (sau contrabasist) pentru un proiect original. Proiectul contine 16 piese si este un show de 2 reprize a cate 40 de minute fiecare. Este un amestec de folk vesel cu blues, bossa nova si pop rock (ballads). Eu fac chitara armonie si interpretez piesele iar prietenul meu Cristi se ocupa de percutie (cajon combo). In cazul gasirii unui basist si chitarist, sau pianist, sau violonist, vom merge pe formula de 4, cu set de tobe. Daca aveti disponibilitatea si timpul necesar pentru a invata 16 piese noi cat mai repede (chiar daca sunteti incepatori) si doriti sa faceti parte dintr-un proiect original, contactati-ma oricand la 0763558197. Pentru un sample de proiect...pe YouTube...Catalin Vasii, Multumesc.
 2. Caut chitarist solo (are libertate totala sa improvizeze solo-urile si aportul muzical pe tot restul pieselor ) si basist (sau contrabasist) pentru un proiect original. Proiectul contine 16 piese si este un show de 2 reprize a cate 40 de minute fiecare. Este un amestec de folk vesel cu blues, bossa nova si pop rock (ballads). Eu fac chitara armonie si interpretez piesele iar prietenul meu Cristi se ocupa de percutie (cajon combo). In cazul gasirii unui basist si chitarist vom merge pe formula de 4, cu set de tobe. Daca aveti disponibilitatea necesara de a invata 16 piese noi cat mai repede si doriti sa faceti parte dintr-un proiect original, contactati-ma oricand la 0763558197. Pentru un sample de proiect...pe YouTube...Catalin Vasii, Multumesc.
 3. Catalin Vasii

  Catalin Vulpe - Basist Cluj-Napoca

  Salut Catalin. Ma numesc Catalin Vasii si am un proiect muzical original. Incerc sa creez un show de peste o ora cu o trupa de 3. Percutie (sau tobe electronice) chitara si bass in Cluj Napoca. Stilul este un folk blues country raeggae.( muzica soft) Daca esti interesat suna-ma la 0763558197.
 4. Catalin Vasii

  Chitarist, caut trupa in Cluj-Napoca

  Ma numesc Catalin Vasii si am un proiect original. Incerc sa creez un show de peste o ora cu o trupa de 3, Percutie (sau tobe electronice) chitara armonie si chitara solo in Cluj Napoca. Stilul este un folk blues country raeggae. Daca esti interesat suna-ma la 0763558197.
 5. Catalin Vasii

  Tobar liber de contract(Cluj-Napoca)

  Buna Seba. Ma numesc Catalin Vasii si am un proiect original. Incerc sa creez un show de peste o ora cu o trupa de 3, Percutie (sau tobe electronice) chitara si bass in Cluj Napoca. Stilul este un folk blues country raeggae. Daca esti interesat suna-ma la 0763558197.
 6. Catalin Vasii

  CAUT TRUPA EVENIMENTE CLUJ NAPOCA CHITARA/BASS

  Buna George. Am un proiect original folk pop country...soft music si incerc sa creez un show de peste o ora. Suna-ma (0763558197) daca esti interesat sa canti intr-o trupa de 3.
 7. Catalin Vasii

  [Cluj] Cuat 1-2 oameni pentru generatul de muzica faina

  Buna. Am un proiect in derulare cu muzica faina in Cluj si mi-ar place sa colaboram. Suna-ma la 0763558197 daca esti interesat sa canti intr-un proiect de 3.Catalin Vasii.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.