www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SGC

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

3 Neutral

About SGC

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

277 profile views
 1. Salutare, sigur, numărul de telefon este mai sus în anunț - 0724857180.
 2. Pedalei îi adaug și un alimentator iar ultimul pret este 550 lei
 3. Salutare, Se vinde o pedală bass pre-amp - Behringer V-Tone BDI21(copie Sansamp VT Bass DI). Nu are semne de uzură pt că a fost folosită numai în casă, unde nu s-a pus problema de umezeală, lovituri și alte pericole asemănătoare. Pedala se vinde împreună cu sursa de alimentare la curent electric.
 4. Salutare, vand pedala de wah de la Vox Big Bad Wah Joe Satriani Signature. Aceasta are doua variante de wah: un sound clasic si unul modern ce poate fi ajustat dupa plac. Pedala este in stare buna avand urme normale de uzura fara zgarienturi, vicii ascunse si asa mai departe. Aici poti vedea ce poate sa faca
 5. Salutare, Aceasta pedala a fost folosita in conditii normale, arata si functioneaza foarte bine, fara vicii ascunse. Boss DD 20 este una dintre cele mai puternice pedale de delay din lume si este foarte versatila. Aici poti vedea putin din ce poate sa faca:
 6. Salutare, Vand sursa BBE Supa Charger cu 8 iesiri comutabile pe mai multe tipuri de voltaj. Sursa a fost intretinuta bine si nu are de uzura. Sursa vine cu sase cabluri de alimentare. Pretul nu este negociabil pentru ca este unul foarte bun avand in vedere ca se prezinta impecabil.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.