www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bluesman

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Bluesman

 1. Ma intereseaza o pedala de reverb in stare buna in buget de 300 de lei.
 2. Cumpăr doză Gibson 57 gold (pe auriu)
 3. Cumpăr scarlett focusrite solo sau 2i2, generația 3. DM dacă aveți oferte
 4. Cumpăr amplificator Fender Blues Junior, preferabil varianta lacquered. Ofer un preț corect, în funcție de starea amplificatorului. PM pentru orice alte detalii.
 5. Vând amplificatorul Fender Champion 20 în stare perfectă/ca nou. Este cumpărat de 3 săptămâni, este încă în garanție, vine în cutia lui originală și în ambalajul original. Folosit doar în apartament, nu are zgârieturi sau defecte. Preferabil predare în București.
 6. Vând chitară Jackson V-Shaped JS30-series, neagră. Chitara a fost utilizată în principal acasă, în condiții normale, a prins și câteva (puține) concerte live. Chitara are acțiunea foarte joasă, este construită pentru viteză și ușurință în cântat. Vine împreună cu husă pentru chitară v-shaped, ca în fotografiile atașate și strap.
 7. Vând chitară Jackson V-Shaped JS30-series, neagră. Chitara a fost utilizată în principal acasă, în condiții normale, a prins și câteva (puține) concerte live. Vine împreună cu husă pentru chitară v-shaped, ca în fotografiile atașate și strap. Pentru încă 150 de lei vând și pedală de efect Digitech Deathmetal (https://digitech.com/en/products/death-metal).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.