www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bluesman

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

0 Neutral

About Bluesman

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prețul este 400 de lei. Schimb cu Scarlett Focusrite.
 2. Cumpăr scarlett focusrite solo sau 2i2, generația 3. DM dacă aveți oferte
 3. Cumpăr amplificator Fender Blues Junior, preferabil varianta lacquered. Ofer un preț corect, în funcție de starea amplificatorului. PM pentru orice alte detalii.
 4. Preț nou: 450. Schimb cu orange crush 15/20.
 5. Vând amplificatorul Fender Champion 20 în stare perfectă/ca nou. Este cumpărat de 3 săptămâni, este încă în garanție, vine în cutia lui originală și în ambalajul original. Folosit doar în apartament, nu are zgârieturi sau defecte. Preferabil predare în București.
 6. Vând chitară Jackson V-Shaped JS30-series, neagră. Chitara a fost utilizată în principal acasă, în condiții normale, a prins și câteva (puține) concerte live. Chitara are acțiunea foarte joasă, este construită pentru viteză și ușurință în cântat. Vine împreună cu husă pentru chitară v-shaped, ca în fotografiile atașate și strap.
 7. Vând chitară Jackson V-Shaped JS30-series, neagră. Chitara a fost utilizată în principal acasă, în condiții normale, a prins și câteva (puține) concerte live. Vine împreună cu husă pentru chitară v-shaped, ca în fotografiile atașate și strap. Pentru încă 150 de lei vând și pedală de efect Digitech Deathmetal (https://digitech.com/en/products/death-metal).
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.