www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

ittnokia

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ittnokia

  1. Vand 5 pedale facute de mine: -Deep orange delay-clona Deep blue delay -Clona Friedman Golden Pearl -Clona Fortin 33 -Clona Fulltone Ocd -Clona Black Arts Pharaoh Fuzz Toate sunt facute pe etched PCB,utilizand schemele de aici:http://effectslayouts.blogspot.com/ 250 lei oricare,neg.Alte detalii sau poze in PM.
  2. Caut sa cumpar un receiver T.bone iem 75R,deci numai bodypack-ul.Daca cumva il are cineva PM!
  3. Peavey Valveking 100.Ampul a ajuns la mine intr-o stare grava, cu multe piese lipsa,dar am reusit sa-l resuscitez.Acum functioneza perfect,fara probleme,are si footswitch pentru scimbare canal/gain boost/volume boost. Tankul de reverb nu-l mai are,asa a ajuns la mine.Are lampi JJ in preamp,2x6P3S-E si 2x6L6 in poweramp.Pe spate are un Di box cu cabsim incorporat,care am pus o eu,i bun pentru in ear la tobosar la repetitii ;).Pret 1000 ron fix.Trmit si in tara,alte detalli in PM.O sa revin cu mai multe poze
  4. As cumpara un Shure SM 57,daca are cineva astept PM.Mersi!
  5. Vand niste pedale,daca "cumva" cineva le vrea pe toate,putem discuta un pret.Alte informatii in PM. -Donner EQ/Boost-100 -Behringer TU100- 80 -Artec Hyper Gain distortion-120 -AC-audio-Analog Chorus(clona Boss CE-1)-150 -TC Electronic Echobrain delay -180
  6. Vand chitara din titlu,e ceva copie din china,l-am luat de aici de pe grup acum 7-8 ani.Chitara e in stare foarte buna,desi am folosit-o mult,asa ca are niste ding-uri mai ales la colturi. In pozitia bridge are un Seymour duncan SH4,in neck are ceva doza ESP,cheite Wilkinson.In pret este inclus si harcase-ul.Alte detalii sau mai multe poze in PM.Pret fix!
  7. 4 canale de intrare,midi in/out,alimentare de la retea,Usb 2.0.Functioneza perfect,driverul se gaseste pe net.Vine cu alimentator si cablu usb.Trimit prin couirer,alte detalii in pm,pret usor negociabil.
  8. Vand 2 pedale,ambele funtioneaza perfect.Pentru detalii lasati mesaj.Trimit prin posta. Digitech Bass Driver-150 ron Ibanez Tube Screamer-100 ron
  9. Vand o pedala clona Fulltone Ocd versiunea 2.Un overdrive foarte versatil,cine cunoaste stie despre ce e vorba. Cu optiuni de clipping selectabil din comutator exact ca la original. Pe youtube gasiti mii de sample uri de sunet.Merge si de la baterie/alimentator.In tara trimit prin Posta.Alte detalli in mesaj privat.
  10. Vand o placuta preamp copie Emg pa2,realizat din componenete trough hole/smd.Nivelul de boost/gain, se regleaza prin trimmer.Pcb micut,se poate instala la doze Emg active prin cei 5 pini,sau si la orice doza pasiva lipind firele pe solder side.Se alimenteaza de la o baterie 9v bineinteles.Orice alta intrebare in mesaj privat,Trimit si la tara prin Posta.Pret negociabil.
  11. Da eu l am construit.Am mai multe pedale facute,initial am construit pedale numai pentru nevoile mele,asta i prima care scot la vanzare neavand ce face cu el.Degeaba pun pret mare la el,ca nimeni no sa fie interesat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.