www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Emanuel Puscasu

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Emanuel Puscasu

  1. Salutare! Suntem HRUBA (București / Iași) și reprezentăm nișa de Slamming Brutal Death Metal. Suntem în căutare de membri noi, dată fiind conjunctura neprielnică (vocalistul nostru este în Noua Zeelandă). Pe partea de voce, căutăm seriozitate (pentru că oferim seriozitate) și stăpânire, cel puțin parțială, a nuanței / tehnicilor de bază. Nu ne axăm pe experiență vastă, suntem de părere că putem crește împreună și ne putem închega ușor. Pentru a avea o imagine de ansamblu despre portofoliul nostru și stilul înspre care vrem să ne îndreptăm, mai jos regăsiți ultimul nostru material lansat - EP-ul Inherent Obedience:
  2. Salut, Suntem HRUBA, trupă de Slamming Brutal Death Metal înființată în Iași, și am lansat EP-ul nostru de debut - "Inherent Obedience". Reprezintă 2 ani de multă muncă, căutări fără succes de instrumentiști autohtoni (inclusiv aici pe RGC, cred că mai sunt postările din 2018) - până la urmă am colaborat online cu un vocalist din Noua Zeelandă iar tobele au fost programate, iar într-un final a ieșit. Îl puteți asculta pe toate platformele de streaming + pe YouTube, unde avem și un lyrics visualizer. Bandcamp: https://hruba.bandcamp.com/album/inherent-obedience Alte platforme: https://hyperfollow.com/hruba Ne găsiți și pe social media: Facebook: https://www.facebook.com/hruba.official Instagram: https://www.instagram.com/hruba.official/ Mulțumim!
  3. Up, urmeaza sa lansam EP-ul, cautam vocal si tobosar local pentru show-uri live.
  4. Salut, Trupă de slem din Iași, cu material scris pentru un EP, căutăm un vocalist care să râgâie bine în microfon. Sală asigurată, momentan e proiect de studio deci nu implică commitment pentru ceva în afara studioului. Referințe: Devourment, Cephalotripsy, Epicardiectomy, Abominabile Putridity.
  5. Wicked studio (sub Ramada). Am sa-i trasmit, dar nu mai canta cu noi. Anuntul inca e valabil, cautam vocal & tobosar, stil putin schimbat (brutal/slam, ffo Devourment, Cephalotripsy, Kraanium, Epicardiectomy). Avem material propriu cat pentru un EP.
  6. Salut - cautam un tobosar si un chitarist lead pentru un proiect in zona death metal (+ influente). Momentan suntem 3 (vocalist, basist, chitarist ritm), acum cantam cover-uri dar urmeaza si compozitii proprii. Avem acces la sala de repetitii cu scule (tobe, amps). Atasez doua inregistrari facute la prima repetitie, ca sa va faceti o idee (tobe programate). Asteptam oameni faini, interesati, cu care sa facem niste det asphyx - deathammer.mp4 behemoth - if i were cain cover.mp4
  7. Mersi! Vorbind de picking si melodii care necesita putin efort la mana dreapta: Lamb of God - Purified
  8. Aici am sa incerc sa postez melodiile invatate de-a lungul anilor si auzite doar de peretii dormitorului - in mare parte cover-uri, chitara ritm. Enjoy! Incepem cu putin thrash: Havok - Prepare For Attack.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.