www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Emanuel Puscasu

Newcomers
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Emanuel Puscasu

 1. Up, urmeaza sa lansam EP-ul, cautam vocal si tobosar local pentru show-uri live.
 2. Salut, Trupă de slem din Iași, cu material scris pentru un EP, căutăm un vocalist care să râgâie bine în microfon. Sală asigurată, momentan e proiect de studio deci nu implică commitment pentru ceva în afara studioului. Referințe: Devourment, Cephalotripsy, Epicardiectomy, Abominabile Putridity.
 3. Wicked studio (sub Ramada). Am sa-i trasmit, dar nu mai canta cu noi. Anuntul inca e valabil, cautam vocal & tobosar, stil putin schimbat (brutal/slam, ffo Devourment, Cephalotripsy, Kraanium, Epicardiectomy). Avem material propriu cat pentru un EP.
 4. Salut - cautam un tobosar si un chitarist lead pentru un proiect in zona death metal (+ influente). Momentan suntem 3 (vocalist, basist, chitarist ritm), acum cantam cover-uri dar urmeaza si compozitii proprii. Avem acces la sala de repetitii cu scule (tobe, amps). Atasez doua inregistrari facute la prima repetitie, ca sa va faceti o idee (tobe programate). Asteptam oameni faini, interesati, cu care sa facem niste det asphyx - deathammer.mp4 behemoth - if i were cain cover.mp4
 5. Mersi! Vorbind de picking si melodii care necesita putin efort la mana dreapta: Lamb of God - Purified
 6. Aici am sa incerc sa postez melodiile invatate de-a lungul anilor si auzite doar de peretii dormitorului - in mare parte cover-uri, chitara ritm. Enjoy! Incepem cu putin thrash: Havok - Prepare For Attack.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.