www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

flavius.corhei

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

Profile Information

  • Location
    Arad

Other Information

  • Gear
    Fender ST
    Ibanez

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

flavius.corhei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salutare, am intrebat local in Arad pe la magazinele de specialitate ce lutier bun imi recomanda. Am procedat asa din cauza ca efectiv stau foarte prost cu timpul. Am si eu scule si know-how... Primind aceiasi recomandare, am dus o chitara acustica la stimabilul domn, avand experienta in domeniu. Mai jos aveti poze cum arata chitara dupa lucrarea facuta: 1 tastiera smirgluita, (am rugat sa se dea cu ulei), nu s-a dat, nici nu s-a curatat tastiera 2 fret level partial - doar s-a smirgluit grosier, se vad santuri ... 3 lipit lipit, dar nu cum trebuie 4 5 sa zicem ca nu e mare branza, spatele chitarei nu se vede 6 7 nu s-a smirgluit, am dat eu jos corzile si am refacut, 8 zgarietura adanca 9 smirgluit la unghi, nu la 90 grade, contactul e partial... Ce sa mai spun, doar atat: la pomul laudat sa nu te duci. Cine e din Arad, probabil stiti despre cine e vorba. Nu zic ca nu canta sau nu preda bine, nici ca nu are scule, dar cel putin eu personal sunt total nemultumit de lucrarea facuta. Consider ca e o bataie de joc. Si uite asa, am spus povestea mea.
  2. Buna ziua, am eu un anunt pe olx cu o chitara neagra Stagg SW201, la 300. Las linkul, sper sa nu contravina regulilor forumului. https://www.olx.ro/oferta/chitara-acustica-dreadnought-stagg-sw201bk-IDdxyoq.html O las la 300, in caz ca va intereseaza pot trimite si video.
  3. Doresc sa cumpar o husa pentru chitara electrica cu padding gros (~20mm). In stare buna, ofer 100 ron.
  4. Am trecut la 10-46. Mult mai ok, intr-adevar. Intra perfect in prasgus si nu se mai dezacordeaza.
  5. Mersi de sfaturi. Ma conformez, ma gandeam ca ar trebui alte corzi ca nu arata ok.
  6. 2 intrebari pentru cei priceputi: Este posibil ca corzile sa mi se dezacordeze des din cauza prinderii "simple" (nu stiu cum se spune, fara trecerea corzilor pe sub ele insasi pentru a se autobloca)? - prima poza Corzile standard sunt 9-42, insa corzile montate pe chitara cand de am cumparat-o au fost 10-52, iar cele 2 corzi groase nu intra cu totul in pragus. Mai pot canta asa la ea, sau ar trebui sa le schimb cu cele standard? - ultimele 2 poze Multumesc pentru ca ajutati incepatorii.
  7. Pot spune ca am folosit gStrings, dupa ce am cercetat inainte pe YouTube. E ok, daca stai acasa si e liniste. Singurul dezavantaj (pe langa reclame, daca nu iei apk-ul full) este ca nu este rapid, si mi s-a intamplat in mod repetat sa nu vada ultima nota. In plus, telefonul trebuie sa fie foarte aproape de corzi (am chitara electrica) ca sa poata auzi nota. Pentru electrica, cea mai buna varianta consider ca este un tuner digital (fara reclama) gen Korg Ga-40. L-am gasit cu 75 ron, transport inclus. Calculatorul nu il poti lua cu tine daca ai drumuri (oricat de buna e aplicatia), iar aplicatiile de pe android nu functioneaza in medii cu zgomot. Exact de aici am luat si eu GA-40, cu 55ron+transport 20 = 75. Vad ca acum e la 80 ron+transport 20 = 100...
  8. Da, am citit si eu laudele din topic, si vreau sa ma apuc serios de invatat. Ieri am luat o chitara in stare aproape noua, si azi am fost la Triola dupa celelalte maruntisuri. Intre timp am intrat aici (https://www.justinguitar.com/), am vazut ca mai multi colegi recomanda site-ul. Speram sa primim un link functional, in caz ca mai sunt disponibile informatiile pentru public.
  9. Ar fi super daca s-ar posta un link cu canalul.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.