flavius.corhei

Newcomers
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

0 Neutral

About flavius.corhei

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad

Other Information

 • Nume
  Flavius
 • Scule
  Squier Bullet Strat SSS (2017)
 1. Mersi de sfaturi. Ma conformez, ma gandeam ca ar trebui alte corzi ca nu arata ok.
 2. 2 intrebari pentru cei priceputi: Este posibil ca corzile sa mi se dezacordeze des din cauza prinderii "simple" (nu stiu cum se spune, fara trecerea corzilor pe sub ele insasi pentru a se autobloca)? - prima poza Corzile standard sunt 9-42, insa corzile montate pe chitara cand de am cumparat-o au fost 10-52, iar cele 2 corzi groase nu intra cu totul in pragus. Mai pot canta asa la ea, sau ar trebui sa le schimb cu cele standard? - ultimele 2 poze Multumesc pentru ca ajutati incepatorii.
 3. [How To] Cum sa acordam chitara

  Pot spune ca am folosit gStrings, dupa ce am cercetat inainte pe YouTube. E ok, daca stai acasa si e liniste. Singurul dezavantaj (pe langa reclame, daca nu iei apk-ul full) este ca nu este rapid, si mi s-a intamplat in mod repetat sa nu vada ultima nota. In plus, telefonul trebuie sa fie foarte aproape de corzi (am chitara electrica) ca sa poata auzi nota. Pentru electrica, cea mai buna varianta consider ca este un tuner digital (fara reclama) gen Korg Ga-40. L-am gasit cu 75 ron, transport inclus. Calculatorul nu il poti lua cu tine daca ai drumuri (oricat de buna e aplicatia), iar aplicatiile de pe android nu functioneaza in medii cu zgomot. Exact de aici am luat si eu GA-40, cu 55ron+transport 20 = 75. Vad ca acum e la 80 ron+transport 20 = 100...
 4. Super, multumim. Chiar ajuta.
 5. Guitar Tutorials

  Da, am citit si eu laudele din topic, si vreau sa ma apuc serios de invatat. Ieri am luat o chitara in stare aproape noua, si azi am fost la Triola dupa celelalte maruntisuri. Intre timp am intrat aici (https://www.justinguitar.com/), am vazut ca mai multi colegi recomanda site-ul. Speram sa primim un link functional, in caz ca mai sunt disponibile informatiile pentru public.
 6. Guitar Tutorials

  Ar fi super daca s-ar posta un link cu canalul.