www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

killachu

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    -
  • Gear
    Fender Classic Player '60s Stratocaster
    Fender Black Top Jaguar
    Squire '51
    Roland Cube 10GX
    Multe pedale

killachu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Reputation

  1. Fender Classic Player '60s Stratocaster (MIM) Nu am poze reale cu ea, chitara e relativ noua deci arata ca asta din poza (daca vrea cineva sa vada anumite chestii pot sa fac poze) Am si un Epiphone LP100 care a fost cam abandonata de cand a aparut asta Custom Shop Designed Corp Anin Gat Artar (C shape) Radius de 12" Pau Ferro fingerboard Custom '69 Pickups Tremolo cu 2 suruburi (deocamdata e blocat) Corpul e din "doar" 2 bucati Am vazut parerile de pe aici in ceea ce priveste fingerboard-ul, eu sunt incepator si nu prea fac diferenta asa ca nu prea pot sa dau detalii despre Pau Ferro...pot sa va spun ca e un pic mai deschis la culoare :)) In afara de straplocks, alte corzi si setup, chitara e asa cum a iesit din fabrica. Mi se pare fascinant cate tipuri de sunet poti scoate numai din chitara (doze, volum si ton). E absolut minunata!
  2. https://kytary.ro/dunlop-primetone-standard-with-grip-1-3-510/HN151227/
  3. Multumesc pt sfaturi. Vad ca multi dintre voi mentionati tele si strat si posibilitati de coil split (chitara nu are coil split, apropo) ... eu nu asta vreau, am un Stratocaster pt singlecoil. Dozele sunt 650R la gat si 700T la bridge Eu vreau sa o las cu humbuckere, sau poate cu P90. Din ce inteleg si pot sa aud eu pana acum, dozele conteaza destul de mult. Ce vreau eu sa stiu de fapt este daca pot sa obtin o chitara ceva mai buna. Daca ati avea o chitara de genul asta, pt stilul de muzica mentionat, ati schimba ceva la ea? Conteaza in vreun fel ce potentiometre sunt pe volum si ton? schimba in vreun fel sunetul? Am zis sa intreb si eu niste oameni reali, ca daca dai search pe google o iei razna...
  4. Salut! Am si eu niste intrebari de incepator (asa ca luati-ma usor, cunostintele mele sunt limitate ). Prima chitara electrica pe care am luat-o este entry level, mai exact, Epiphone LP 100. Ulterior am luat un Stratocaster de care m-am indragostit si care m-a facut sa imi dau seama ca LP-ul nu suna chiar asa de bine pe cat mi se parea mie la inceput (stiu ca sunt diferite dar cred ca stiti la ce ma refer). As vrea sa pastrez LP-ul asa ca intrebarile sunt: 1. Merita sa investesc niste bani si sa ii schimb dozele? Daca da, ce recomandati? 2. Daca schimb dozele cu ceva mai bun, merita sa schimb si restul de electronica? Potentiometrele adica. 3. Mai exista si alte modificari care merita facute? Nut-ul, cheitele etc. 4. Merita facut orice la ea sau mai bine imi vad de treaba si gasesc altceva pe care sa dau banii? :)) Ca sunet/stil, ma intereseaza zona de blues/rock'n'roll/rock - nu prea ma atrag metalele grele si chestiile super distorsionate. Apreciez orice sfat. Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.