www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

regeh

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by regeh

  1. De obicei cand se ia tot pachetul pretul e mai mic decat suma prod. individuale, nu? 😅 Oricum, misto pedalele.
  2. Eu am vazut-o la GuitarShop acum 20 de ani :)), sunt curios daca a incercat-o cineva.
  3. Salutare! Caut chitara asta, Squier Master Series Chambered Tele. Stiu ca era si o varianta neagra. Daca a avut-o cineva as fi interesat sa stiu cum i s-a parut. Mersi!
  4. Sound-ul poate sa duca si inspre alternative, shoegaze, sau chestii mai synth-heavy.
  5. Caut trupa/oameni individuali cu care sa cant. Poate la inceput cover-uri apoi piese proprii. Am mai fost cu prieteni in sala de repetitii, nu-s incepator, dar mai am de invatat. Cant la chitara, dar incerc si alte instrumente pentru inregistrari: https://soundcloud.com/razvan-hogea/sets/recent Ma intereseaza indie-rock - ceva nu super cuminte, dar nici numai distors. Am 31 de ani; putem sa vorbim la: https://www.facebook.com/rghogea/ 0737543169 Razvan
  6. Cred ca cea mai comuna dimensiune de corzi e cea de .010 inchi (pe scurt - 10, facandu-se referire la cea mai subtire coarda). Corzile mai groase dau un ton mai plin si suna mai mult, dar la inceput, s-ar putea sa conteze mai mult cat de usor iti e sa canti la chitara. Ai putea incerca o dimensiune mai mica (.009) si pe masura ce te obisnuiesti sa cresti marimea. Dimensiunea corzilor folosite tine de preferinta si variaza de la chitarist la chitarist.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.