www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

costache_relu

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by costache_relu

  1. Vand Ibanez RGDIX7MPB, 7 cozi. Scala 26.5, locking tuners Gotoh, doza din bridge a fost schimbata cu un DiMarzio Titan 7.. Fret leveling si setup recent, by Mihnea Ferezan, drop A.
  2. Vand doza chitara electrica Dimazio Illuminator 7, John Petrucci signature, pentru pozitia de bridge. Sau schimb cu Seymour Duncan Nazgul. Pret 350 lei FIX
  3. Vand Schecter Banshee 7 A (7 corzi), stare excelenta. Made in Koreea. Doze Emg 81-7/75-7, locking tuners, neck din 5 bucati, scala 26.5, bridge tip Hipshot.
  4. Accept si unele schimburi cu chitare cu 6 corzi, bridge fix.
  5. Vand set de Bareknuckle Aftemath 7. Bonus un tone/volume pot special de 550k
  6. Al doilea EP, ceva mai altfel: Enjoy!
  7. Mersi mult de apreciere omu'... in curand o sa termin al doilea ep, un fel de alta mancare de peste cu coruri, pian, viori, flaut etc, de data asta mixat de cineva care stie ce face, chiar o sa iti cer parerea cand o sa termin Toate cele bune!
  8. Inca doua: Multumesc tuturor pentru gandurile bune!
  9. Mersi mult de apreciere, ma bucur ca iti place. Recunosc ca mixajul nu este filmul meu, tot ce am invatat legat de inregistrari si mixat am invatat in ultimele 3 luni, dar este work in progress, urmatorul EP sper sa iasa ceva mai bine
  10. Salutare tuturor! Un proiect instrumental la care lucrez de vreo cateva luni. Nu sunt muzician, nu o fac din motive financiare, este doar un hobby.
  11. Inca o data, mersi mult de tot pentru toate informatiile, intr-adevar suna mult mai bine exportul si inregistrarea in general.
  12. Da, recunosc, am destul de mult de studiat... mersi mult ca m-ai mai scos din intuneric, e cam bezna aici Intr-adevar, este mai bine cand dai exportul acum. Daca se mai poate o intrebare: la cat se inregistreaza initial chitarile, -12 sau -8, ca am auzit toate variantele? Inca o data, multumesc!
  13. Am atasat o bucata de proiect (nu stiu daca se ataseaza si efectele automat sau separat), impreuna cu un mp3. Era la 3,4 pentru ca am vrut sa vad daca iese mai bine exportul daca umblu la master. Inca o data, sunt beginner, orice tampenii as spune/face, faptul ca ma invart in programul asta de o saptaman si ceva o justifica. Stiu ca felul in care este inregistrat nu este optim, probabil nivele sunt varza, dar tot ce ma intereseaza este sa stiu cum sa export un mp3 la un volum normal. Mersi in avans pentru orice sugestie. exemplu_Reaper.rar
  14. In mod sigur am vreo setare aiurea, dar nu imi dau seama de la ce ar putea fi, nu ma pricep cat mi-as dori eu Am incarcat si niste screenuri cu nivele la care am inregistrat mai sus, le-am si marit, ies la fel. Am luat la rand toate setarile pentru rendering, pe toate iese la fel, pur si simplu nu vrea sa iasa macar la nivelul unul mp3 normal, nu la nivelul a ceea ce se aude in Reaper, care este mult mai mare ca volum (sonor).
  15. Este setata ca default (in caz ca nu am bulit eu ceva prin setari). Comparativ cu celelalte mp3-uri, tot ce export din reaper are volumul scazut, mp3-urile initial se aud ca si inainte.
  16. Te referi in windows, la sound? Am incercat si asta, nu are nicio influenta asupra exportului. E cumva ceva legat de rutarea placii de sunet (scuze, nu ma pricep, sper sa nu vb prostii, doar am auzit asta la un mom dat)?
  17. Ah, am uitat sa mentionez, si pe Audacity am aceeasi problema :), volum foarte mic la export.
  18. L-am pus pe Direct sound, se aude la fel ca pe Asio. M-am uitat si in properties, la sound... pe record e la 100%, pe volum e legat de volumul windows-ului, variaza in functie de ce ii dai din taskbar de jos.
  19. Da, am uitat sa mentionez asta, cand pun mp3-ul inapoi in Reaper, se aude la volumul initial din Reaper. Dar in orice alt player din windows, comparativ cu tona de mp3-uri care le am, se aude foarte incet. Folosesc winamp, iar mixerul din Windows e reglat corect. Am atasat 2 screenshoturi: nivelul de pe rendering si proiectul in sine, poate e ceva ce am gresit. Nivelele pe trackuri sunt mari pentru ca am incercat si asa, dar rezulta acelasi lucru. Inteleg ca se pierde multa calitate pe mp3, dar ma intereseaza cum sa fac sa am acelasi nivel (volum, sonor) ca al celorlalte mp3-uri, cum pot regla exportul (daca de acolo este problema). Mentionez ca am incercat toate optiunile de pe render cu acelasi rezultat. E o problema la care caut raspunsul de ceva timp, imi trebuie sa se auda mp3 ca lumea ca mai il trimiti undeva, mai postezi prin alte parti etc. Mersi anticipat de ajutor!
  20. Salutare tuturor. Am cca o luna de cand folosesc Reaper. In general, la toate problemele de care m-am lovit referitor la program am gasit rezolvarea online pe undeva. Eh, nu si la aceasta. Inregistrez si mixez pe el, se aude totul ok, dupa ce export (indiferent ca este wav sau mp3), scade volumul drastic, cam la jumatate fata de ce se aude in Reaper. Toate astea intamplandu-se la un nivel de beginner, ma gandesc ca poate gresesc pe undeva, am vreo setare aiurea. Am incercat toate optiunile de render, acelasi rezultat, volumul la jumatate (aproximativ). Am incercat sa inregistrez la -6db, -8 etc, acelasi rezultat. Mentionez ca folosesc un behringer umc202hd, windows 7, chitara ibanez art90 (daca are vreo importanta). Multumesc anticipat pentru orice solutie!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.