www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex.I

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alex.I's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Mersi pentru video hobbes. Atunci cred ca o sa merg pe una electrica de la bun inceput si gata, ulterior probabil ca voi mai lua si una acustica daca simt ca e nevoie ( imi plac sincer si si ). Am gasit una electrica la un coleg pe forum pe bazar mai in bugetul meu si ma gandesc ca e mai ok sa iau de aici.
  2. Mersi pentru sfaturi leopold, voi cere ajutorul cuiva dupa forum pentru achizitionare. Liviu, eu ma gandeam ca ar fi mai ok sa invat pe o chitara acustica / electrica la inceput si apoi sa fac trecerea spre electrica, am impresia ca pe electrica e mai usor de exersat.
  3. Atunci sa ma orientez spre una acustica luan in calcul preferintele mele auditive care tind spre rock?Eram oarecum decis la acel Spaniol 2 pentru ca nu am pe cine sa iau dupa mine sa investigheze fiecare chitara SH daca e ok sau nu asa ca una noua ma scapa de aceasta problema. Imi puteti recomanda o alta varianta pentru incepatori de chitara acustica?
  4. Mersi pentru sfaturi leopold. Chitara pe care exersez acum este aceasta : https://www.soundcreation.ro/seturi-pachete-de-chitare-cid425/cataluna-classic-3-4-black-id17041.html , si a venit cu corzi de metal. Problema cu degetele pe grif este ca sunt prea apropiate corzile si de cele mai multe ori ating cu buricul degetului si pe alta coarda, mai ales cand sunt necesare 3-4 degete simultan pe corzi apropiate. As incerca o chitara acustica doar ca nu prea stiu spre ce sa ma indrept intr-un buget relativ redus ( cam 300 de lei ) in ideea ca voi dori achizitionarea uneia electrice mai tarziu.
  5. Salutare, As nevoie de o recomandare pentru achizitia unui instrument si nu stiu sigur ce chitara mi s-ar potrivi cel mai bine.Dorinta mea si targetul meu sunt mai mult solo-urile de chitara, acum incerc sa invat melodii ca de exemplu de la Red Hot Chili Peppers.As dorii ca pe viitor sa merg inspre chitara electrica insa pentru inceput si diveristate mi-as dorii sa pot canta si la una clasica / acustica. In momentul de fata exersez pe chitara unui prieten care aparent este clasica 3/4 cu corzi metalice iar dificultatea cea mai mare pe care o intampin este pozitionarea degetelor, mereu ating si corziile adiacente. Am mai tot citit topicuri pe forum si am vazut ca se recomanda Hora Reghin Spaniol 2 care s-ar incadra si in bugetul meu. Exista o alta alternativa mai buna sau sa merg pe Spaniol 2? Mersi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.