www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bai3tzash

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj Napoca

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bai3tzash's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Intre harley benton cg-10x si fender fr15g care mi-ar fi de folos mai mult? Astea macar ar fi din Cluj ca si mine, nu implic si curierul... Sau Combo Park 10Watt (By Marshall) al lui Liviu, de la Oradea :)
  2. Mersi. Am sa ma uit. Nici nu vreau sa dau bani foarte multi, ca sunt incepator si cred ca nu am nevoie de un super-mega amplificator, dar nici ceva sa nu fiu multumit deloc...
  3. E bun de ceva amplificatorul asta? https://www.olx.ro/oferta/statie-amplificator-chitara-g-15-gk-15-watt-pret-fix-ID9iWk3.html#40e6158755 Ma gandesc ca nu e cine stie ce, dar pentru un incepator poate e suficient.. Il intreb si daca are ceva probleme. Sau ziceti-mi ce recomandati voi..
  4. E ceva cablu ca cel de mai jos. Cica e facut special pentru chitara, pentru conectarea la PC. Deci exista si asa ceva. Deci probabil merge si cu adaptor. Daca iau cablu USB il pot folosi doar la PC, daca iau cablu normal, pot sa-l folosesc si la amplificator cand va fi nevoie. LE: Adaptorul acela trebuie sa fie mono sau stereo? Dupa capul meu mai bun ar fi stereo...
  5. Salut. Sunt nou intr-ale chitarei, asa ca am am o intrebare. Vreau sa conectez chitara electrica la PC, ca sa il folosesc drept amplificator. Deocamdata vreau sa invat clasic, fara efecte, dar poate mai am chef si de altceva. Am sa folosesc programul Guitar Rig 5. Conectarea la PC vreau sa o fac cu cablu, la capat cu un adaptor 1/4 la 3.5 mm. M-am dus azi la un magazin de instrumente muzicale sa-mi iau cablu pentru chitara, dar vanzatorul mi-a spus ca nu ar merge sa conectez chitara la PC folosind un adaptor din ala. Mai bine ar fi sa imi iau un cablu cu capat USB. Pe net ce am citit, ar trebui sa mearga, asa ca va intreb si pe voi. Merge cu adaptor sau sa-mi iau cablu cu capat USB?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.