www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VladR

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1161 profile views

VladR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salutare. As vrea sa cumpar si eu o Hora electrica, din accese de patriotism si pentru ca imi place sa colectionez lucruri mai vechi. Totodata as vrea sa si sune acceptabil. Asadar ce Hora electrica care sa si sune acceptabil si sa stea acordata exista? Nu as vrea sa schimb ceva la ea pentru ca nu ar mai avea farmec.
  2. Io credeam ca lumea isi cumpara chitare ca sa cante le ele, nu pentru ca arata bine sau ca sa agate gagici (sau gagii in cazul fetelor).
  3. Am Ernie Ball acum dar sunt incepator si am de gand sa exersez mult deci trebuie schimbate macar o data la doua saptamani sau o luna. Nu caut un sunet special deocamdata ci ceva care sa sune corect.
  4. E Gibson? Daca da m-ar interessa pe mine o doza. Bineinteles, daca nu e cineva care o vrea pe toata ca sa o repare.
  5. Ca să nu mai deschid un topic, întreb şi eu aici. Am o chitară cu tremolo - floating bridge şi corzile mi, la , re bâzăie când sunt libere dau în ele cu forţă. E posibil să fie ceva de la bridge şi reglabil uşor sau trebuie dusă la un setup?
  6. Am comandat mai multe seturi de Harley Benton 9-42. Sper că nu am făcut o tâmpenie.
  7. Salutare! Cât ar costa un setup pentru un Ibanez SA260FM?
  8. Mulţumesc tuturor pentru sfaturi. Am luat până la urmă un Fender Mustang I, pentru comoditate. Ar trebui să fie suficient pentru învăţat pe el. Când voi şti cât de cât să cânt şi voi avea nevoie de sunete mai sexy voi folosi şi altceva.
  9. Mulţumesc, am citit review-uri despre Katana, am văzut şi ceva filmuleţe pe youtube. Pare a fi un amplificator bunicel. Momentan înclin spre el. Ar fi o soluţie bună şi Bias FX pe PC în loc de amplificator sau procesor?
  10. Mulţumesc pentru sfaturi. Line 6 Amplifi FX100 iese din buget. SH nu am vazut nici aici, nici pe olx, nici pe facebook. Iar dacă aleg soluţia cu procesor, nu mă simt prea confortabil cu căştile, deci ar trebui şi o boxă activă cât de cât decentă, presupun că nu se aude prea bine în boxe de calculator. Deci probabil că aş avea buget de Digitech RP 360, Zoom G3n, VOX StompLab.
  11. Vreau să învăţ să cânt la chitară şi nu am foarte mulţi bani alocaţi acum pentru un amplificator. Ce ar suna mai bine până în 200 de euro dintre: -boxă activă/monitor de studio + procesor gen VOX StompLab -amplificator pe tranzistori + pedală clasică -amplificator cu modelare gen Fender Mustang, Peavey Vypyr etc. Mă interesează calitatea sunetului distorsionat. Mulţumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.