• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Benn

Newcomers
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Benn

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  bistrita

Recent Profile Visitors

102 profile views
 1. Vand Multi Trak Recording Studio MRS 1608 in stare buna de functionare.Estetic, are o mica zgarietura (se vede in poza atasata) Il vand pentru ca nu il folosesc si aduna praf. Pretul este usor negociabil. Informatii despre aparat gasiti pe net.
 2. Vand Korg Pandora ToneWorks PXR 4 in perfecta stare de functionare cu un smart media card de 32 Mb. Informatii despre produs gasiti pe net.
 3. Vand Tone Works Korg PXR 4 in perfecta stare de functionare cu Smart media card de 128 Mb. Informatii despre caracteristicile tehnicce gasiti pe net.A fost folosit foarte putin .Pretul este de 300 lei. Usor negociabil.Telefon 0773826853
 4. vând

  Pret: 4000 RON Localitate: Bistrita Contact: 0773826853 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparat in noiembrie 2016 de la zeedo cu in garantie si cu factura .Am ambalajul original.