• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

Mihai Medesan

Newcomers
 • Content count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About Mihai Medesan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

244 profile views
 1. Salutare! Ma intereseaza sa cumpar o husa pentru BOSS GT-100 ca cea de la Thomann. Pret orientativ 100 RON. Multumesc!
 2. vând

  Dozele sunt inca de vanzare. Cateva detalii tehnice: Neck 8.1K, Alnico5 magnet Bridge 17.1K, Ceramic magnet Noul pret 320 RON.
 3. Vand amplificator Fender Mustang I V.2 (20W). Amplificatorul este intr-o stare foarte buna si am cantat cu el doar acasa. Are multe preseturi si se poate lega la calculator prin USB unde cu ajutorul programului gratuit Fender Fuse se pot face multe alte tonuri. Este un amplificator foarte bun pentru exersat acasa si simuleaza cateva dintre ampurile celebre Fender. Suna foarte bine atat pentru blues cat si pentru rock/metal. Cateva detalii tehnice: Reglaje: Gain, Volume, Treble, Bass, Master, Preset, Modulation, Delay/Reverb, Tap, Tuner incorporat, interfata USB Canale: 3 bank-uri x 8 preset-uri Difuzor: 8" Fender Special Design Speaker Amplificatorul vine la pachet cu cablul de alimentare si cel USB. Nu mai intereseaza schimburi pentru ca am nevoie de bani. Poate fi testat in Bucuresti in zona Obor. Ma puteti contact la telefon sau prin mesaj pe forum. Pentru orice alte intrebari, nu ezitati sa ma contactati.
 4. vând

  Salut! Am cateva intrebari: In afara de procesor, ce mai este inclus in pachet? A fost folosit des? Esti primul propietar? Mersi!
 5. vând

  S-a vandut.
 6. vând

  Nu mai este valabil, am vandut chitara.
 7. vând

  Salut! Vand chitara Jackson JS12 Dinky intr-o stare foarte buna. Am cumparat-o in decembrie 2014 noua si am folosit-o doar acasa, neavand nicio zgarietura macar, doar usoare semne de folosire. lemn Basswood 24 de taste scala 25.5" doze Jackson® High Output Humbucking, 3 pozitii tremolo Pretul este usor negociabil. Instrumentul poate fi testat in Bucuresti, in zona Obor.
 8. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: Oriunde Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand interfata Line 6 UX1. Are intrare atat pentru microfon cat si chitara si vine la pachet cu cablu USB, CD instalare POD Farm 2 si CD instalare Reason Limited Software. Produsul se afla intr-o stare foarte buna, a fost folosit doar in casa timp de un an si se inregistreaza foarte bine cu el. Nu accept schimburi. Predare personala in Bucuresti. Pot trimite si in tara, dar cumparatorul va plati transportul. Va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari.
 9. vând

  Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: Oriunde Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut! Vand doze Seymour Duncan/Ibanez luate de pe o chitara Ibanez SZ320. Suna foarte bine si le-as fi pastrat, dar am instalat DiMarzio Air Norton & Tone Zone in locul lor. Predare personala in Bucuresti. Nu accept schimburi pentru ca nu am nevoie de alte doze. Pret per pachet 350 RON. Va stau la dispozitie pentru orice fel de intrebari. Multumesc!