www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

paulica88

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Vizavi
  • Gear
    Ibanez rg7421pb
    Fender Jim Root Telecaster
    Squier Vintage Modified Thinline 72' Telecaster
    Epiphone AJ 220 SCE
    Pedalboard: Dunlop Cry Baby Original
    Digitech Whammy 5
    Boss TU-3
    MXR M77 custom badass overdrive
    EHX Big Muff
    EHX Canyon
    BOSS CH-1
    EHX Silencer

Recent Profile Visitors

679 profile views

paulica88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Ce-i drept am facut un upgrade acum ceva vreme si am ajuns sa o folosesc mai rar, iar banutii de pe ea planuiesc sa ii adaug la bugetul pentru un amp/profiler (nu m-am hotarat inca :D).
  2. Vand chitara electrica Ibanez RG350DXZ-WH in stare aproape noua. Este un instrument incredibil realizat, mai ales in categoria sa de pret. Configuratia sa este HSH cu optiunea de a face split coil pe bridge si neck. Are tremolo floating Ibanez ZPS 2 care dupa parerea mea este mult mai usor de reglat decat un floyd rose si tine foarte bine acordajul. Pretul chitarei noua este in jur de 400 de euro. Ma despart din pacate de aceasta chitara deoarece schimb des acordajele iar din acest motiv prefer sa cant pe chitare hardtalil. Pretul este usor negociabil.
  3. Pret 1800 lei Epiphone Les Paul Custom Pro cumparat in anul 2014 la prima mana. Este o chitara excelecta cu un ton foarte versatil ce poate acompania de la Blues la Metal. Este perfecta din punct de vedere funtional, iar estetic are doar urmele normale de uzura. Ma despart din pacate de aceasta chitara deoarece doresc sa fac un upgrade. Predau personal in Bucuresti. Vine echipata cu o pereche de straplock-uri dunlop. Nu accept schimburi. Pretul este negociabil Link-ul pe esound:http://esound.ro/epiphone-les-paul-custom-pro-chitara-electrica.html
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.