www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex2190

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

1192 profile views

Alex2190's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Trupa hard rock/metal din Cluj-Napoca cauta tobosar cu experienta.Nivelul trupei este mediu,influente Alterbridge,Slash,GnR,A7X etc.Cantam tot ce ne place si e frumos auzului.Cantam cover dar avem si piese proprii in lucru,cu scopul unui album.Intentia noastra pe viitor este sa ne axam pe piese originale , de aceea cautam un tobosar cu experienta si cunostiinte in domeniul compozitiei.Suntem trupa de aproape un an , dar de la prima formula s au modificat instrumentisti.De aceea cautam oameni seriosi care sa se tina de treaba si sa putem lucra ca un intreg.
  2. Trupa cauta vocal/ista pentru un proiect melodic metal in Cluj-Napoca.Avem piese gata pentru un viitor album si urmarim ca vocalul sa fie dedicat si talentat.Pentru detalii scrieti in privat.
  3. Trupa classic/hard rock (slash,gnr,alterbridge etc) cauta chitarist rhythm.Detalii in privat.
  4. Suntem o trupa rock ca stil de baza. Cautam un chitarist rhythm de prin zona cluj-naspoca,gherla,
  5. Trupa rock,hard rock,classic rock.Cautam chitarist rhythm Cluj .
  6. Suntem o trupa cover (momentan) pe genul rock/classic rock/hard rock/metal/si alte genuri.Cantam tot ce e frumos auzului.Mai avem nevoie doar de un bassist ,sa zic, de nivel mediu (riffuri,armonie,solo). Inspiratii Slash,Metallica,Eagles,Led Zeppelin etc.Chitaristi din Dej,tobosar si vocal din Gherla.Repetam in Gherla , dispunem de sala de repetitii.Avem programate concerte si majorate , de easemenea si acustice.Cei interesati lasati mesaj aici si o sa va raspund cat de repede posibil.
  7. Suntem o trupa cover (momentan) pe genul rock/classic rock/hard rock/metal/si alte genuri.Cantam tot ce e frumos auzului.Mai avem nevoie doar de un bassist ,sa zic, de nivel mediu (riffuri,armonie,solo). Inspiratii Slash,Metallica,Eagles,Led Zeppelin etc.Chitaristi din Dej,tobosar si vocal din Gherla.Repetam in Gherla , dispunem de sala de repetitii.Avem programate concerte si majorate , de easemenea si acustice.Cei interesati lasati mesaj aici si o sa va raspund cat de repede posibil.
  8. Sunt chitarist solo cu influiente GNR/Slash dar si alte genuri si trupe.Daca sunt de ajutor ... 0752691585.Sunt din Dej.
  9. ok,pai hai sa ne vedem pe fb cumva si sa vorbim acolo..cum dau de voi ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.