www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ioan D.

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Romania

Ioan D.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Da, sper . Azi am stat toata ziua cu ea-n mana, dar mai pe la sfarsit am inceput sa inteleg cat de cat.
  2. Nu e vorba de chitara, cred ca e in regula. Intrebam de sfaturi de incepatori .
  3. N-am nici un magazin de muzica foarte aproape si voiam neaparat sa-mi iau chitara mai repede, ca asteptam de mult timp. A venit la 10 jumate si acordata. Sunt foarte multumit de ea. Dar mi-e foarte greu sa schimb intre acorduri, ceva sfaturi?
  4. Mi-au dat telefon si mi-au zis ca vine miercuri . Azi am stat o groaza cu sufletul la gura si nimic . Sper macar sa nu se mai amane cu o zi.
  5. Am primit email-ul de plasare la 11:30 si comanda e preluata. Cred ca vine maine . Am inteles ca astia au program de la 9 la 17, mai am 2 ore de asteptat.
  6. Oh, da, pare normal. Sunt foarte nerabdator si credeam ca-i foarte ciudat ca nu primesc confirmarea... Sper ca luni sa primesc si confirmarea si chitara
  7. Salut. Cineva care a mai comandat de pe mc musical, as vrea sa il intreb ceva despre livrare. Il rog sa dea un mesaj.
  8. Acum ca am vazut-o din nou, cred ca e mai mult acustica decat clasica.
  9. Nu pot sa-i fac poze momentan, am lasat-o la tara, maine daca ma duc, sau poimaine seara voi face.
  10. Salut. Am o chitara veche fara corzi, cordar (cred ca asa-i zice) si fara toate cheitele. Cred ca e o chitara clasica, pentru ca are gatul lat cred, dar are agatatoare pentru curea si am inteles ca astea clasice nu prea au. Dar nu are nici un semn ca ar fi existat cordarul lipit undeva, adica absolut nimic. Tot ce am vazut ca scrie in ea e ROMANIA ceea ce ma face sa cred ca e hora reghin. Daca o duc la reparat cam cat m-ar costa cu totul?
  11. Salut. Vreau sa-mi iau o chitara si sa incep sa invat de pe net, dar mai am o teama, sunt stangaci... Oare pot invata sa cant normal la ea? Am inteles ca sunt si modele speciale pentru stangachi. Dar cred ca pot face acordurile mai bine cu stanga decat cu dreapta.
  12. Multumesc, dar vad ca numai este pe stoc, mai astept pana se termina luna asta, poate v-a reveni. Dar daca nu revine, alte recomandari? Edit: http://www.soundcreation.ro/chitare-acustice-cid9_1702/hora-reghin-standard-m-id4602.htmlce parere aveti despre asta, are rating si comentarii pozitive?
  13. Salutare. Am gasit o chitara faramata in podul de la tara, si de atunci numai imi pot lua gandu de la ea, m-am uitat pe net, alea, alea sa vad cum sta treaba si chiar as vrea sa invat sa cant la chitara. Am 350 lei stransi pentru ca vroiam sa-mi iau un telefon in viitorul apropiat, da m-am gandit sa-mi iau o chitara de inceput ieftina. Am inteles ca sunt doua tipuri de chitari acustice: western si clasice, si ca cele western suna mult mai bine decat cele clasice, din cauza corzilor de otel, dar si ca e mai greu de invatat pe ele decat pe cele clasice. Asa ca vreau sa-mi una in bugetul asta, ma gandesc ca pot invata si dupa eventual sa fac un upgrade. Va rog sa-mi recomandati niste chitari in bugetul asta cat de cat decente pe care pot invata.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.