www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AlexGibson

Active Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Everything posted by AlexGibson

  1. Salut! Scot la vanzare o pedala SansAmp Fly Rig V2. Am folosit-o 3 luni pe vapor și a fost o opțiune foarte buna deoarece cântam în mai multe localuri și în 1 minut eram gata de cântat. Pedala are mai multe tipuri de drive, reverb și delay și volum separat pentru fiecare canal. Foarte ușor și compact. Am schimbat alimentatorul pentru ca în primele 2 săptămâni s-a desfăcut cel original și nu a mai funcționat. Am înlocuit alimentatorul cu un Boss PSA-230S. Motivul vânzării este ca sta pe dulap, și aduna praf degeaba. Las mai jos niște specificații de pe Thomann. Cheers! The same analogue SansAmp circuit, plexi distortion and delay of the first version plus some additional features, such as switch between Plexi and Cali distortion mode, an independent reverb with adjustable room size, an effects loop, tuner, XLR output, a headphone jack, and a switchable speaker simulation Controls: Plexi: Drive, Tone, Level - Boost - Blonde: Drive, Low, Mid, High, Level - Delay: Time, Repeats, Level - Reverb Buttons: Plexi / Cali, Boost Pre / Post, Speaker Sim, Delay Drift, Delay 8th, Reverb Size, Ground Lift LED: Effect on Foot switch: Plexi, Boost, Blonde/Tuner, Delay, Tap/Reverb Input (6.3 mm jack) Output (6.3 mm jack) Effects Loop (2x 6.3 mm jack) XLR out Power adapter connector (female connector 5.5 x 2.1 mm, negative polarity inside) Power consumption: 200 mA Power supply with a DC power adapter (Auto-Switching power adapter for voltages of 110 V-240 V with replaceable international plug for EU, UK, Australia/New Zealand included) Dimensions (W x D x H): 318 x 64 x 32 mm Weight: 587 g IMG_3610.heic IMG_3611.heic IMG_3612.HEIC
  2. Salut! Pun la vanzare un Backpack Line6 Helix in stare foarte buna. A fost folosit de maxim 10 ori. Îl vând deoarece am vândut și Helix-ul. Probabil cel mai comod ghiozdan pe care l-am purtat vreodată. Multumesc! IMG_3605.HEIC IMG_3606.HEIC IMG_3607.HEIC IMG_3608.heic IMG_3609.HEIC
  3. Salutare! Caut sa cumpăr Mesa Boogie Lonestar Special 2x12 combo. Daca are cineva, sau știți pe cineva sa aibă, contactați-ma Merci!
  4. Dupa un an de zile de studiu, ar trebui sa poti canta "Ten Words" de la Joe Satriani, cateva solo-uri din piese gen "I won't hold you back" - TOTO, solo Guns N Roses "November Rain" etc. asta pe sectia melodica. Pe sectia ritmica e important sa stii "Hotel California" - Eagles, un Metallica Sad But True sau Enter Sandman, Eric Clapton - Layla, si lista continua. Astea ar fi niste exemple, parerea mea.
  5. De data asta am ales sa fac un Jam Track Extended pe un instrumental super misto de la TOTO. Mi-a placut mult sa improvizez pe asta asa ca am facut unul. Spor!
  6. @mike_KidLazy Iti multumesc frumos! Apreciez! 🤘 Intre timp, am mai incarcat pe canalul meu de YouTube un backing track si de data asta un Dream Theater! 😎 Un solo foarte bine gandit si executat, din piesa "Barstool Warrior" de pe albumul "Distance over Time". Am reprodus backing track-ul si l-am rugat pe un prieten foarte bun sa faca pe Jordan Rudess, si ulterior s-a alaturat si prietena lui la bass. Sper sa va placa! I had fun doing this!
  7. This solo rocks! 😎 Have you tried it yet?
  8. Pentru fanii Yngwie Malmsteen, aici este un backing track de la piesa "Island in the Sun" - Alcatrazz din 1983. Spor!
  9. Un proiect secundar de al meu. Unde am imbinat putin muzica de stil Lo-Fi cu lick-uri de chitara, synth-uri, percutii si alte cele. Sper sa va placa!
  10. Backing track nou! De data asta am ales Vinnie Moore - Cinema, de pe albumul Meltdown din 1991. O piesa fantastica pe care am inceput s-o studiez inca de cand aveam 15 ani, si eram frustrat ca nu aveam un backing track cat de cat ok sa pot s-o exersez. Asa ca am crescut si am invatat sa lucrez putin prin studio... :)) Sper sa va placa! Spor!
  11. Pun la vanzare o pereche de monitoare KRK Rokit de 6 Inch, generatia a 3-a. Sunt in stare perfecta, atat estetic cat si functional. Au fost achizitionate de la Zeedo Shop, nu prezinta zgarieturi, lovituri. Nu distorsioneaza, nu au zgomot de fond. Motivul vanzarii este pentru ca fac upgrade. Se vand doar impreuna. Pret usor negociabil.
  12. Salut! Scot la vanzare o chitara acustica cu un lemn rezonant si un grif comod. Se vinde cu tot cu case-ul original Taylor. Prezinta urme de uzura/folosinta. A fost cantata chitara, insa are nevoie de un setup! Vine cu corzi noi noute Curt Mangan coated. Las mai jos niste specificatii! Pret usor negociabil! String Type: Steel Number of Strings: 6 Body Shape: Grand Auditorium Left-/Right-handed: Right-handed Color: Natural Finish: Gloss Top Wood: Sitka Spruce Back & Sides Wood: Sapele Body Bracing: V-class Bracing with Relief Rout Binding: Black Plastic Neck Wood: Tropical Mahogany Fingerboard Material: West African Ebony Fingerboard Inlay: Gemstone, Italian Acrylic Number of Frets: 20 Scale Length: 25.5" Tuning Machines: Taylor Nickel, 17:1 ratio Bridge Material: Ebony Nut/Saddle Material: Black Graphite/Micarta Nut Width: 1.75" Electronics: ES2 Strings: Elixir Phosphor Bronze Light Case Included: Hardshell Case Body Length: 20" Body Width: 16" Body Depth: 4.62" IMG_0782.HEIC IMG_0784.HEIC
  13. Mult asteptata piesa "Hold the Line" speram sa va placa!
  14. The newest one jamming with Bumblefoot!
  15. Toti chitaristii pe care ii cunosc si au trecut pe acolo, se plang de atitudinea si stilul de a lucra a tipului de la magazinul despre care vorbeste userul. La fel si eu pot sa spun ca lucreaza extrem de prost. Am fost de cateva ori la magazinul respectiv si nu cu o chitara de 1000 de lei, ci de peste 10.000 pentru un setup corespunzator avand in vedere ca sunt cu chitara minim 4 ore pe zi. Am fost la el pentru ca nu era nimeni disponibil. Si sincer sa fiu mai bine asteptam decat sa platesc pentru o problema, si sa imi apara alta. Si cand mai primesti intrebari de genu' "De ce folosesti floyd-rose?" ca si cum e gresit sa folosesti floyd-ul, mai bine las-o asa.
  16. Dream Theater, again! De data asta cu putina improvizatie
  17. Am facut un ton de clean pe Axe-Fx cat mai aproape de clean-ul lui Eric Johnson de pe live-ul din Austin
  18. Skydreams! One of my favourites! 🔥
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.