www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

anonymus

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anonymus

  1. Se vinde si separat difuzorul / cabul. Celestion Greenback G12M cu 375 lei, cab 300 lei
  2. Scot la vanzare un cab 1x12 JBL vintage (made in germany, anii 70-80) cu difuzor original Celestion Greenback G12M 12” folosit aprox. un an. Se afla in stare buna si a fost folosit cu grija, la concerte si repetitii. Se poate proba in Cluj, prefer predare personala. Pentru intrebari, poze, inregistrari nu ezitati sa ma contactati!
  3. Schimb (sau vand) Epiphone Dot Studio Worn Brown, o chitara f frumoasa si versatila, ca noua (nu are niciun ding sau zgarietura) Este un semi-hollowbody care nu se mai fabrica, de aceea acest finish e si mai speciala. Are cateva upgradeuri: Harley benton straplocks, input jack nou, cheite grover si in pret este inclus si o husa de calitate. Schimb cu un les paul sau telecaster, platesc diferenta daca este cazul!
  4. Vand Cabinet Marshall MG412A cu difuzoare de 30W celestion/marshall. Functioneaza perfect, uzura normala. Se poate proba in cluj, predare personala.
  5. Cumpar chitara electrica Chapman ML3 modern sau ML2 modern! Sunt interesat si de alte optiuni de tip Telecaster sau LP (singlecut).
  6. Vand un marshall vs100 head pentru chitara electrica, made in england in anii 80/90. Are o lampa 12ax7 in preamp, deci e foarte versatil si suna impecabil. Are un ´hiss´ mic care se aude cand nu canti, dar asta e normal la fiecare amplificator cu tuburi. Are 100W, 3 canale, 1 clean, Overdrive 1, overdrive 2, care e tonul de metal standard din anii 80. O vand deoarece e prea mare si vreau sa-mi iau un cub mai mic. Estetic e 8/10 (e din anii 80 deci..) functional 8/10, deoarece nu functioneaza reverbul de arc 100%, probabil trebuie facut ceva cu arcul, dar eu mai bine nu ma ocup cu asaceva. Se poate proba in cluj, nu vreau sa-l trimit nici prin posta nici prin curier ca e prea ´periculos´. Schimburi doar cu Boss Katana:)
  7. Cumpar pedala overdrive - Ibanez Tubescreamer Mini sau Joyo JF-01 Vintage overdrive, sau alte pedale asemanatoare.
  8. Vand o pedala chorus Tone City Angel Wing . Estetic, functional 10/10, accept schimburi cu pedale reverb.
  9. Cumpar HSS pickguard (11 holes) pentru un fender MIM.
  10. Pret: 0 RON Localitate: Cluj napoca Contact: instant messenger Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar doza (bridge) seymour duncan hot rails
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.