www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dragosguitar

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About dragosguitar

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  buhusi jud bacau

Other Information

 • Band
  Rao

Recent Profile Visitors

932 profile views
 1. Vand Kemper Profiler + Footswitch Kemper, în stare super-bună! Husa din poze și face față pentru comanda pentru Kemper, amp, pedala, husa cu cabluri, este impermeabila, groasă, protejată, fără probleme de configurare! Nou costa 2100 de euro, eu vreau 8000 de ron (1675 €). Sunt foarte multe tonuri și cumpărate și luate gratuit de site-uri uri specializate.Il vand pentru ca imi schimb setup.ul!
 2. A intrebat cineva unde e facuta chitara, La 4400 ron chitara e facuta in china,varianta usa,costa foarte mult,nu vand,doar la schimb,iar daca e nevoie o diferenta din partea mea.E o chitară cu mult peste cele de la 3,..400 de euro,ce se dau chitare de jazz.Ii made in china si costa aproape 1000 de euro.Multumesc!
 3. Schimb Chitara Guild de jazz cu fender Telecaster Usa,daca e nevoie diferenta din partea mea.Chitara este intr.o stare foarte buna,nu prea o folosesc,nu ma ajuta,nu cânt genul asta si lângă strat vreau un tele de rezerva.Pentru cei interesati ma găsiți la dragosguitar@yahoo.com, (email) ,0751455349 (tel) ,facebook ,Nutu Dragos George.
 4. Buna seara,sunt interesat,v.am sunat dar nu rasp. 0751455349 ,multumesc !
 5. Salut,sunt interesat,adica,il cumpar,daca il lasi in 600 de lei ,0751455349 ,am sunat dar nu rasp,Multumesc !
 6. Salutare,stiu ca suna ciudat,dar te intereseaza un schimb cu un Godin ACS-SA Slim - Black Pearl ,stiu ca nu e mare afacere pentru tine,Eu as dori chitara pe care o ai tu pentru ca are griful mai lat,in rest este aceeasi chitara,ofer o diferenta,a mea e 1300 euro noua,a ta e vreo 1600e, cam asa ,Da-mi un raspuns ,Ms!
 7. Salutare,stiu ca suna ciudat,dar te intereseaza un schimb cu un Godin ACS-SA Slim - Black Pearl ,stiu ca nu e mare afacere pentru tine,Eu as dori chitara pe care o ai tu pentru ca are griful mai lat,in rest este aceeasi chitara,ofer o diferenta,a mea e 1300 euro noua,a ta e vreo 1600e, cam asa ,Da-mi un raspuns ,Ms!
 8. Da,intradevar,pentru banii astia chiar suna ampurile astea ,Eu nu-l folosesc ,sta degeaba , Sunt multe ampuri care la 100,200 de euro suna prost tare ! Las ampul la 750 ron !
 9. Pedala custom made Dunlop JC-95 Jerry Cantrell Wah in stare ireprosabila Pret : 550 Ron !!! Cel mai mic pret in magazin la noi e de 825 Ron !
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.