www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bogdan Bălașa

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Bogdan Bălașa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Ma numesc Bogdan, am 19 ani si sunt in cautarea unei trupe de metal in Bucuresti. Ca si stil, ma axez pe heavy metal, symphonic metal, power metal si folk metal iar ca trupe de referinta: Iron Maiden, Judas Priest, Avantasia, Nightwish, Blind Guardian, Ensiferum, Xandria s.a.m.d. Caut oameni seriosi care vor sa realizeze ceva fain. Nu ma intereseaza trupele de cover.
  2. Salut! Suntem o trupa nou formata, in cautarea unui bassist. Stilul pe care ne axam este heavy metal. Daca te intereseaza, mi-ar placea sa discutam.
  3. Buna! Suntem o trupa recent formata, axata pe hard rock/heavy metal, care cauta bassist/a. Daca te-ar interesa sa colaboram, as fi incantat sa putem discuta. Facebook-ul meu: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010312560944
  4. Salut! Suntem in cautarea unui tobosar pentru infiintarea unei trupe de classic rock/hard rock/heavy metal. Vrem sa realizam un proiect ambitios, axat atat pe cover-uri, cat si pe compozitii proprii. Cautam pe cineva serios, disponibil pentru repetitii cel putin o data pe saptamana, fara teama de scena, disponibil pentru concerte (si in afara Bucurestiului). Avem deja stabilita o sala de repetitii, iar activitatea o vom incepe din luna octombrie.
  5. Salut! Ma numesc Bogdan, sunt din Ramnicu Valcea si de curand v-am descoperit pe youtube; sunt chiar bucuros ca se canta Symphonic Power Metal la noi, si se canta bine. Sunt chitarist cu experienta de cativa ani, am activat in diferite trupe locale (in postura de chitara solo) alaturi de care am cantat in mai multe orase precum Bucuresti, Craiova, Targu Jiu, Curtea de Arges s.a.m.d. , in deschiderea unor trupe mari ale rock-ului romanesc (CARGO, IRIS, COMPACT). Mi-ar face o deosebita placere sa colaboram, intrucat stilurile mele preferate sunt Heavy/Symphonic/Power Metal iar ca trupe: Iron Maiden, Nightwish, Avantasia, Edguy, Blind Guardian (acestea avand cea mai mare influenta asupra mea). Din octombrie voi incepe facultatea la Bucuresti.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.