www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

InvictusRO

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti, Romania

Other Information

  • Band
    Invictus

InvictusRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Trupa Invictus caută baterist! Suntem în căutare de un coleg cu experiență, îndrăgostit de metal, prietenos și cu timp de repetiții și concerte. De asemenea, am vrea ca viitorul nostru membru sa aibă cinele și pedală proprii și să se descurce cu clicktrack-ul. Doritorii pot aplica printr-un mesaj privat sau pe pagina de FB a trupei: https://www.facebook.com/InvictusRomania ! INVICTUS - Enlight (OFFICIAL VIDEO) Bandcamp
  2. Salut Dragos, poti sa ne dai un mesaj pe Facebook sau un apel la numarul de telefon pe care l-am scris mai sus ca sa vorbim mai multe ?
  3. Salutare! Trupa de Symphonic Power Metal Invictus din Bucuresti cauta Basist si Chitarist pentru a ne reintregi formula ! Avem in prezent un album de 9 piese, inregistrat si lansat in luna martie a acestui an si concerte confirmate in toamna si iarna ce urmeaza. Albumul intreg, in varianta de streaming, il puteti gasi aici:https://invictusro.bandcamp.com/, si o parte din piese, in varianta Lyrics Video aici: YouTube Link Pentru mai multe detalii legate de Invictus va invitam pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/InvictusRomania sau pe http://www.invictus.rocks/ . Pentru contact: PM, e-mail la contact@invictus.rocks, sau 0734745491 (Stefan Beres)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.