www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

RRS

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1774 profile views

RRS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Nu prea imi permit optiunea de transport aerian, asa ca doresc sa merg pe calea cu transport rutier. O sa ma interesez de optiunea pentru grupaj, daca exista varianta rutiera. Mersi Am inteles ca ar fi mai sigur asa pentru lampi, daca le impachetez separat intr-o cutie in plastic cu bule, polistiren, etc. Ori la fel de eficient ar fi sa le las acolo, dar sa pun "padding" in jurul tuturor componentelor din interiorul amp-ului. Am auzit de ideea de a lua chitara ca si bagaj de mana, dar am inteles ca depinde foarte mult de companie si de moftul celor care te verifica.. Nu stiu cat de mult as vrea sa merg pe noroc, atuncea cand ajung la aeroport. Ori ma lasa sa tin chitara in cabina, ori ma pune sa platesc vreun tarif special.. Ori ma pune sa-l bag in cala, fara discutii..
  2. Nu ar trebui sa am niste documente fiscale pentru care sa dovedesc valoarea declarata cand fac asta? Ca ar fi o problema asta, dat fiind ca echipamentele sunt luate la 2nd hand
  3. Salutare! Peste cateva luni o sa plec in strainatate si as dori sa-mi iau cu mine amplificatorul si chitara electrica (+ pedale, cabluri, etc.). Chitara este un PRS SE Custom, iar amplificatorul e un combo pe tuburi. Desigur ca nu pot sa le iau cu mine pe avion (si am auzit destule povesti horror despre grija pe care o are staff-ul de aeroport in privinta instrumentelor), asa ca ma gandeam ca o solutie buna ar fi sa-l trimit prin curierat international. Intrebarile mele ar fi: 1) Pentru cei care au trimis instrumente in strainatate, ce firma de curierat imi recomandati sau nu imi recomandati? 2) Studiind online, am inteles ideile generale la cum ar trebui impachetate echipamentele: ambele sa le pun in cutii si sa le umplu cu polistiren/hartie/etc. cat sa nu se miste in cutie; tuburile de la amp sa le scot si sa le impachetez separat; corzile de la chitara sa nu fie in tensiune; headstock-ul de la chitara sa fie acoperit cu bubblewrap, ca sa nu se rupa. Vroiam sa intreb daca am omis vreun detaliu important pe care ar trebui sa-l iau in considerare la impachetare? Sunt recunoscator pentru oricine care imi ofera un sfat in privinta asta. Toate cele bune!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.