www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Kriss Karon

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Kriss Karon

 1. Conform guitarshop, un importator oficial din Romania, chitara se da cu 3300 noua. Pretul initial a fost gandit dupa cel la care se poate gasi in Romania acest model, dar problema e la tine, din moment ce esti prea deranjat sa observi si ultimul pret pe care i l-am pus. "Amice", esti idiot!
 2. Pozele nu sugereaza ca ar fi curatata asa de bine daca nu de des pe cat pretinzi, si ma refer la hardware. Ce si cum vand eu nu te priveste daca nu esti interesat de achizitionarea produsului. Ah si motivul comentariului meu era interesul pentru chitara ta, eu nu ma deranjez sa caut nod in papura la fiecare membru de pe acest forum, spre deosebire
 3. Buna, ne-buna, nu cumpara nimeni ADN-ul altora. Mai curat-o, boss!
 4. Schimb cu chitari cu 7 corzi, de preferat cu floyd/edge.
 5. "Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde."
 6. Am restrictie de pret undeva? Daca da, te rog arata-mi. E intr-adevar mai mult decat pretul cu care am luat-o, dar am mai scazut. Singurul motiv pentru care o vand e faptul ma reprofilez si am prins o oferta buna la alta chitara mai apropiata de forma de strat.
 7. Pret: 500 RON Localitate: Bacau Contact: vanhellsingevol@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara acustica ibanez, o am de doi ani, luata noua din magazin, actiunea este joasa, nu prezinta probleme de hardware, dar pe headstock are doua ding-uri care expun lemnul chitarii. Chitara vine cu husa Powerpad si strap Lucky 13. Mai multe detalii si poze in PM.
 8. Vand Epiphone 84 reissue explorer. Sunt al doilea proprietar, o am de un an, n-am scos-o din casa mai deloc, nu prezinta defecte de hardware sau estetica. Chitara vine cu gigbag thomann. Mai multe poze si detalii in PM.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.