www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Timotei

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Dej

Other Information

  • Gear
    Aria AWN-15CE

Timotei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am o aria pe care am dat 450 de lei de aproape un an si nu am schimbat corzile inca. Am incercat sa o acordez dupa ureche sa ma dau rotund si am rupt coarda SI . Am luat un set Ernie Ball cu 36 de lei. L-am pus singur pe chitara si suna de parca ar fi elastic. Si ceva ciudat e la coarda SI. Libera suna nota SI si pe primul fret suna Do# in loc sa sune Do. Grosimea corzilor e 0.12-0.54. O acordez cu o aplicație pe telefon. Ce fac? Cum rezolv?
  2. Am cautat cuvantul "bariton" in tot forumul si nu am gasit ce ma interesa pe mine . Care este diferenta dintre o chitara acustica(sau electro-acustica , indiferent) si o chtiara bariton (cum ar fi http://www.muzikia.ro/jumbo/8650-chitara-acustica-bariton-walden-b-1.html ) ? Si ... daca vreau sa pun pe chitara corzi mai groase sau mai subtiri decat cele cu care a venit chitara trebuie sa o duc la setat la un magazin sau cineva care se pricepe ? Ma gandeam sa pun corzi mai groase 013-056 (asa ceva) . Am inteles ca suna mai bine , mai clar desi se canta mai greu pe ele . Dar un prieten mi-a spus ca e mai mare forta pe care o aplica aceste corzi groase asupra chitarei si risc sa se indoaie , chiar sa se rupa griful . Cum stiu daca imi permite sau nu imi permite chitara sa pun corzi groase pe ea ? In functie de ce ? In functie de lemn ? Conteaza sa fie griful din lemn solid ? (am vazut ca unele nu au griful din lemn solid) Mersi .
  3. Fender Tim Armstrong Hellcat e prea hell . Pica . Takamine GD30CE e neagra si neagra e si aria pe care o am . Doza nu e fishman si nu ma incurajeaza . Cam pica ... Ramane Ibanez AEL40SE . Este diferenta de aproape 500 de lei intre asta si Ibanezul despre care am intrebat eu . Nu imi place culoarea cutiei si nu stiu ce e lemnul figurat . Nu e tot una cu lemnul laminat ? Cu ocazia asta va intreb . Unde caut chitare second ? Sunt pe internet ? Pe ce site ? Este site special pentru chitare second ?
  4. Am intrebat acum ceva timp despre un Ibanez AEG 24II . Nimeni nimic , dar am aflat eu si m-am razgandit . Am o Aria AEN-15CE(450 lei) şi vreau peste umpic de timp să îmi iau ceva mai bun . Vreau cu ea să cânt strumming si fingerpicking poate nu numai pentru mine (în câţiva ani) .Ma intereseaza la chitara sa aiba cel putin fata din lemn solid , sa aiba cutaway , sa nu fie sunburst , sa fie electro acustica , sa aiba 6 corzi , sa coste maxim 1850 RON si aspectul in general . Dilema e .... Ibanez AW54CE-OPN sau Fender CA-360SCE Auditorium . M-as duce pe fender ca are si spatele si fata din lemn solid , forma imi place , culoarea , are electronicele fishman(care am inteles ca sunt cele mai bune sau printre cele mai bune) , dar nu stiu cum suna ca inca nu am fost sa o aud ca nu am banii deocamdata . Cei 425 de lei diferenta dintre aceste doua merita ? Ce parerea aveti , ce ati face in locul meu ? Aveti niste sfaturi ?
  5. Îmi poate spune cineva câte ceva despre Ibanez AEG24II . Îmi place cum arată şi la cât costă cred că are un sunet bun măcar pentru un începător ca mine . Învăţ de câteva luni . Am o Aria AEN-15CE(450 lei) şi vreau peste umpic de timp să îmi iau ceva mai bun . M-am uitat pe internet şi chitara asta mă tentează culoarea (Transparent hibiscus red) şi forma , dar cel mai mult pentru că e slim body . Vreau cu ea să cânt şi fingerstyle şi acorduri şi poate nu numai pentru mine (în câţiva ani) . Ce părere aveți despre această chitară şi credeți că se potrivește nevoilor mele ? Am gasit si B.C. Rich Series 3 electro acustica . http://www.musiciansfriend.com/guitars/b.c.-rich-series-3-acoustic-electric-cutaway-guitar?pfm=sp
  6. Îmi poate spune cineva câte ceva despre Ibanez AEG24II . Îmi place cum arată şi la cât costă cred că are un sunet bun măcar pentru un începător ca mine . Învăţ de câteva luni . Am o Aria AEN-15CE(450 lei) şi vreau peste umpic de timp să îmi iau ceva mai bun . M-am uitat pe internet şi chitara asta mă tentează culoarea (Transparent hibiscus red) şi forma , dar cel mai mult pentru că are e slim body . Vreau cu ea să cânt şi solistică şi acorduri şi poate nu numai pentru mine (în câţiva ani) . Ce părere aveți despre această chitară şi credeți că se potrivește nevoilor mele ?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.