www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

magy

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by magy

  1. Pret: 6999 lei
    Localitate: Bucuresti
    Contact: 0757269876
    Stare: Uzura normala
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Salutare! Din lipsa de timp, am atins chitara de maxim 5 ori ultimele luni, asa incat nu mai pot justifica (oare am putut vreodata? 😆) sa tin un 50 watter in dormitor.

    Amp-ul este din 2019, l-am cumparat in 2020 de pe Reverb, punct in care era 100% stock. Nu a fost folosit decat in dormitor. Fiind fanaticul anilor 80 care sunt, am vrut neaparat sa il modific la Jose specs, motiv pentru care am trecut in cateva iteratii bune cu el pe la maestrul Sorin Dragoi, unde, pe scurt, a adaugat un etaj extra de amplificare (deci 3 in total), un MV si clipping pe tranzistori si diode + alte cateva valori schimbate for my own taste si ca sa reparam greselile anilor 60 😉

    Curand mi-am dat seama ca pentru subsemnatul, nici 3 etaje nu au fost suficiente, dorind sa folosesc amp-ul fara nicio pedala in fata, l-am la bibilit singur si l-am adus intr-o zona de struto-camila Soldano / Friedman + cateva alte corecturi de circuit ca sa-l fac sa sune bine si cu master-ul jos.

    Acum, intrarile amp-ului nu mai sunt in format plexi, ci ofera posibilitatea de comutare intre 2, 3 si 4 etaje de amplificare (1987, 2204, soldano / friedman) si adaugare / scoatere din circuit a unor treble peakere, pentru ton mai pe inalte si mai tight. Asta ar fi pe scurt, daca doreste cineva neaparat, pot face o schema a intrarilor.

    Amp-ul il puteti auzi pe canalul meu de YT, in orice video. Stiu, stiu, e in mare parte Malmsteen, dar se mai ascund pe ici pe colo si cate un Uli Roth, Blackmore, Sykes sau Lukather 😉

    Avand in vedere ca nu mai am cutia de carton in care a venit, nu pot asigura transport in tara, asa ca doar predare personala in Bucuresti. Oricum ar fi, e bine sa testezi asa ceva inainte sa cumperi.

    Zi faina!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Screenshot_20231025_094110_Instagram.jpg

    IMG_20231025_094252_457.jpg

    • Like 7
  2. Pret: 250
    Localitate: Bucuresti
    Contact: PM
    Stare: Foarte buna/Ca nou
    Accept schimburi: Nu accept schimburi

    Le-am cumparat acum 3 ani, insa le-am folosit de cateva ori, numarabile pe degete, intrucat ma incomodeaza in-ear-urile. Includ si un pachet de earbud-uri (nefolosite) dintr-o spuma cu memorie, care ar trebui sa fie superioare celor cu care a venit. Predare personala in Bucuresti.

    20211201_154331.jpg

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.