www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

napalmdeaf

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Gear
    Charvel DS1 trans black cu doze Seymour Duncan Blackout

napalmdeaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Am gresit eu ! Pardon...era EMG 81/85 normale, fara vreun HZ.
  2. Stiu ca pretul e putin "piperat" dar singura alternativa la care ma pot gandi ar fi Jackson.Am incercat LTD-urile si nu sunt mare fan, din motive personale.Modelul caruia i-am postat linkul are EMG HZ 81/85 + un floyd rose de zile mari din ce-am inteles pe alte forumuri "de peste ocean"
  3. Salutare! Sunt interesat sa cumpar un BC Rich NJ Warlock Deluxe (dupa cum sugeareaza si titlul) si am gasit unul la un pret acceptabil (http://www.thomann.d...96d33909dd5c520 linkul aici in caz ca e necesar). Credeti ca e alegerea corecta , considerand ca as dori sa cant exclusiv "metale", sau aveti si alte propuneri? A avut cineva vreo experienta anterioara cu BC Rich si m-ar putea ajuta in sensul asta?
  4. Salutare! E prima mea postare pe RGC si sper ca n-am gresit cumva categoria de threaduri de pe forum. Sunt interesat sa cumpar un BC Rich NJ Warlock Deluxe (dupa cum sugeareaza si titlul) si am gasit unul la un pret acceptabil (http://www.thomann.de/gb/bc_rich_nj_warlock_deluxe.htm?sid=45adab6962cc0cd4596d33909dd5c520 linkul aici in caz ca e necesar). Credeti ca e alegerea corecta , considerand ca as dori sa cant exclusiv "metale", sau aveti si alte propuneri? A avut cineva vreo experienta anterioara cu BC Rich si m-ar putea ajuta in sensul asta?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.