www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nagy Endre

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nagy Endre

  1. Pret: 300 RON Localitate: Sfantu Gheorghe Contact: nagyendre@gmail.com, 0742968367 Link producator: http://www.bossus.com/products/bd-2/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala efect tip Overdrive cumparata in Ianuarie anul curent. Este ca si noua, inca in garantie. Se vinde in cutia originala impreuna cu certificatul de garantie (valabil pana Ianuarie 2017)
  2. Salut, BD-2 Monte Allums mai ai? De unde l-ai luat, din state, sau a fost comandat un kit si l-a "modat" cineva aici?
  3. Pret: 850 RON Localitate: Sfantu Gheorghe Contact: 0742968367, nagyendre@gmail.com Link producator: http://intl.fender.com/en-RO/acoustics/mandolin/fm-52e-mandolin-electric-a-style-special-design-single-coil-pickup-spruce-top/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Instrument foarte fiabil si de incredere, suna foarte frumos atat unplugged cat si introdus in amplificator/mixer. Are doza si intrare jack, doua potentiometre (volum, ton). Corzi aproape noi fara uzura. Stare ireprosabila detalii in poze. Nou se vinde pe la 1000 Lei la Thomann (plus transportul desigur) http://www.thomann.de/ro/fender_fm52e.htm Eu ofer transport la Cargus ori Fan Courier pe cheltuiala mea. Pentru detalii PM.
  4. Pret: 900 RON Localitate: Sfantu Gheorghe, Jud. COVASNA Contact: nagyendre@gmail.com, tel: 0742968367 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi De vanzare acest FrontMan 212, folosit si in sala de repetitii si pe scena. O minunatie de amplificator in genul pe transistoare foarte bun pentru cantat in locuri mici, dar cand e nevoie de putere cele doua difuzoare de 12 inch (custom Fender) pot sa baga 100 de Wati. Amplificatorul are trei canale: CLEAN, DRIVE si MORE DRIVE acestea putand fi selectate prin pedala (footswitch) care vine cu cablu cu tot inclus. Foarte versatila pe scena pentru BLUES, HARD ROCK, CLASSIC ROCK avand intotdeauna trei presete la indemana fara pedale fara efecte. De mentionat ca are incorporat un REVERB ANALOG pe arcuri (detalii in poze) mie personal o sa- mi lipseasca reverbul acesta care bate toate reverbele digitale fara eforturi: suna natural si gata. Intrarile si iesirile amplificatorului fac posibila utilizarea asa numitului "effect loop" adica efectele, pedalele se pot baga intre preamplificare si amplificarea finala. Detalii la nevoie in PM. In cele 8 ani de folosinta nu am avut nici un fel de probleme cu ea. Am calatorit am repetat am cantat pe scena mare si in taverne. Face fata pur si simplu.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.