www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Tonny

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    PH

Tonny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Multumesc mult pentru sfat! Sincer, m-am gandit si la varianta asta, cu ceva second, dar nu eram decis. Multumesc inca o data!
  2. Salut! Am si eu o problema si as fi foarte recunoscator daca cineva de aici m-ar putea ajuta Vreau sa imi cumpar o chitara electrica, dar nu stiu ce sa aleg. Sunt incepator, deci nu am nevoie de cine stie ce echipament. Asa...eu m-am orientat spre aceste 2 modele de la Cort si vreau sa va cer opinia. Voi care credeti ca ar fi mai bun? 1. http://www.senia.ro/cr100-bk-chitara-electrica-cort-33044-3 2. http://www.senia.ro/x-2-bk-chitara-electrica-cort-33070-3
  3. Incearca si vezi ce se intampla. In mod normal nu ar trebui sa intampini probleme.
  4. Sper sa fie de folos Record_1.mp3
  5. 1. Deci, chitara e electrica: ibanez grx40 2. Scuze pentru exprimare, dar era primul lucru la care m-am gandit 3. Nu e fret buzz. A inceput sa faca asa cam de 3 zile fara sa modific ceva la ea. S-ar putea sa faca si de la corzi, adica ar trebui schimbate? Multumesc pentru sfaturile de pana acum.
  6. Salut! Cand fac slide de pe tasta 5 pe tasta 4, si raman cu degetul acolo, incepe sa-mi tremure tonul rau de tot. adica nu se mai aude clar, pur si simplu incepe sa tremure. Problema apare pe aproape toate corzile in locuri diferite. Imi poate da cineva un raspuns? Multumesc!
  7. Salut! Sunt nou pe forum si va rog sa ma iertati daca nu am postat unde trebuie. Vreau sa-mi cumpar un procesor Vox StompLab IIG si nu stiu daca are si optiunea de noise-gate(pentru ca nu as vrea sa-mi cumpar pe langa acest procesor si o pedala speciala pentru noise-gate, asta din cauza ca chitara mea are comuna problema: un bazait pe fundal). Ma poate lamuri cineva?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.