www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

WeK

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by WeK

  1. De fapt îmi trebuie că fără ăsta nu pot pune backtrackuri de pe tabletă... Mersi încă o dată!
  2. Ok. Am căutat și m-am lămurit. Deci nu îmi trebuie... înapoi în pod . Mersi de ajutor!
  3. La ce e bun? La ce folosește? Power supply înseamnă că alimentează ceva... Ce?
  4. Hello! Am găsit în pod aparatul ăsta care are legătură cu muzica, presupun. Întrebarea e dacă știe cineva ce e și la ce folosește.
  5. Vezi sa fie setat tunerul pe chitara(sa scrie litera G pe ecran). Daca nu, o sa mearga aiurea sau nu o sa mearga. Daca nu e de la asta problema atunci ma retrag si lasa veteranii sa isi dea cu parerea.
  6. Revin. Problema nu era de la chitara. Cred ca e setata bine. Problema era de la mine ca apasam ca un dobitoc pe corzi ca eu credeam ca trebuie sa atinga coarda lemnul. Am observat ca e suficient sa atinga metalele respective(cred ca grifuri se numesc) ca sa scoata sunetul bun(nu stiu daca asa trebuie dar cu siguranta asa e mult mai placut pentru degete). Acum nu mai doare. Vorba folosita de tata "Decat un car de putere, mai bine un dram de minte!". Mai revin cu pe masura ce o sa intalnesc alte "probleme".
  7. Nu e rea ideea cu setup - ul, dar o să încerc să găsesc un meșter prin oras doar după ce o să o mai "muncesc" vreo lună zi de zi chitara ca să las un timp de acomodare degetelor. Poate sunt eu prea sensibil la degete, nu acțiunea prea înaltă.Oare o lună , zi de zi, este timp suficient acordat acomodarii?
  8. Sunt un nou posesor de chitara acustica Fender CD-60 si am o problema. Am incercat cateva acorduri, cam 30 min si ma omoara degetele. Doare frate, nu gluma. Din cauza asta degetul de pe o coarda de mai sus atinge coarda de mai jos si nu mai iese sunetul . E normal sa doara asa degetele sau sunt corzile prea sus(inalte... nici nu stiu cum sa ma exprim) si trebuie sa apas eu prea tare pe ele? Mentionez ca e prima data cand pun mana pe o chitara. E de la mine sau de la chitara problema?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.