www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

edy36

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by edy36

 1. Mulțumesc RGC.... Ne-am găsit colegul!😊 Subiect închis!
 2. Salut! Mai este valabil anunțul?
 3. Dacă ești interesat putem sa discutam! Acolo am scris destul de clar.... Trupa de cover, nu este relevant numele trupei. ... Legat de evenimente, atunci când lucrurile vor reveni la normal avem de cantat!
 4. Trupa de cover din București, cautam urgent chitarist. Menționez ca suntem o trupa cu evenimente!
 5. Trupa de cover din București, cu evenimente săptămânale in weekend, cauta solist vocal cu experienta.
 6. Dacă ești din București, ai minim 30 de ani și-ți dorești o colaborare pe termen lung, te așteptăm. Suntem o trupa cu evenimente!!!
 7. Dacă ești din București, ai minim 30 de ani și-ți dorești o colaborare pe termen lung, te așteptăm. Suntem o trupa cu evenimente și avem 10 ani în aceeași formula!
 8. Salut! Suntem o trupa de cover cu evenimente si cautam un solist chitarist1 LASA UN NR DE TEL!
 9. Trupa de Cover din Bucuresti, cautam chitarist care sa fie si solist vocal pentru evenimente private.Mentionez ca suntem o trupa cu evenimente saptamanale.Cautam oameni seriosi pt o colaborare pe termen lung,varsta minima 25 ani.
 10. Trupa de Cover din Bucuresti cauta basist pentru evenimente private.Mentionez ca avem evenimente in fiecare weekend.
 11. Salut! suntem o trupa de cover din Bucuresti si avem nevoie de un basist serios pe termen lung....dispunem de o sala de repetitii....avem foarte multe evenimente...daca esti interesat am fi bucurosi de o colaborare....0765490355
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.