www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Verbal

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1573 profile views
  • zan

Verbal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Multumesc Mihnea, dar nu am ce face cu el. Mai vand pe forum un Z Vex Fuzz Factory si eu raman cu favoritul meu Fulltone Ultimate Octave, care imi da exact fuzz-ul care imi trebuie! Bafta!
  2. Pret: 150 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Are cateva mici ciobituri, dar functional este perfect. Asa l-am luat si eu. Se poate proba. Ce imi place la el este ca poti realimenta alte pedale. Vreau sa imi iau un polytune, de aceea il dau.
  3. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-hardwire-rv-7-stereo-reverb_p597.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Luata de la guitarshop anul trecut in decembrie. Este in perfecta stare. Vreau sa imi iau un Strymon Flynt, de aceea o dau.
  4. Pedala este in stare foarte buna, din toate punctele de vedere. A fost desfacuta, cred ca, odata pentru curatare si nu mai are sigiliul si un mic surub pe spate (asa am luat-o si eu). Se poate proba insa, merge perfect. Nu mai are cutia ei dar am manualul.
  5. Am cumparat de pe Thomann pedala, la sfarsitul anului trecut. Nostalgic dupa sunetul lui Mathew Bellamy, Muse, dar din pacate m-am jucat putin cu ea si nu m-am regasit, in felul meu de a canta. Mai mult mi-am facut un moft cu ea, dar e pacat sa stea degeaba acum... "Needless to say" ca este o pedala pentru cunoscatori. Am folosit-o doar in casa, nu cant in trupe. Nu a fost pusa in pedalier. Nu are nici o urma de folosire (nici tehnici nici estetic), vine ca si noua.
  6. Pret: 550 Lei Localitate: Bucuresti Contact: PM Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Revin cu acest post, pentru ca nu mai am loc si pentru el in micul meu arsenal. Nu stiam cum sa il scot din arhiva (postul) si ca atare l-am mai pus inca odata, sper ca nu se supara nimeni, dar daca nu am procedat bine sau conform regulilor, ma voi conforma pe viitor cu scuzele de rigoare. I-am schimbat lampa cu un Groove - 80 lei - suna mult mai bine. Si impreuna cu el vine si cabinetul PPC 108 (20W). Cu tot cu lampa Groove am dat 800 de lei, esound (sunt inca in garantie). Lampa Groove a schimbata ca moft, pentru ca merge si cea veche foarte bine. Adica nu s-a ars sau altceva. Vine si cu lampa veche. Achizitionat in 24.02.2014. Are cablu de alimentare si transformator. A fost cantat exclusiv in casa la volum foarte mic. Nu cant in trupe. Este practic ca nou, chiar mai bun din cauza lampii care aduce un plus fantastic. Nu-l subestimati, ca desi e mic duce ca lumea....Poti speria vecinii cu siguranta. Merge cred si pentru repetitii dar nu am incercat. Faza este ca poti sa bagi head-ul in cabinete mai mari si merge foarte ok. Eu asa l-am probat cand l-am cumparat. Avand in vedere ca trebuie probat, as prefera sa il dau in Bucuresti. Nu mai are cutiile originale. Mai complicat cu transportul si costuri suplimentare.
  7. A trecut luna reducerilor, pretul revine la 450 lei. Oricum vad ca pe Thomann, care l-a introdus recent la vanzare, este 921 lei, fara transport. http://www.thomann.de/ro/livid_guitar_wing.htm
  8. Nu mai sunt interesat de schimburi. Mi-am luat nou Phase 90-ul, de Mos Craciun...Nu am putut face fata tentatiei, asa ca am pedalierul plin acum. Ramane totusi, ultimul pret nemodificat, adica 350 de lei.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.