www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

corM

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by corM

 1. 6300 de lei sau 1300 euro - ultimul, ultimul pret
 2. Ultimul Pret 1400 Euro - La jumătate faţă de preţul nouă din magazin. Primul venit, primul servit
 3. Chitară Electro-acustică Taylor 414ce Se poate auzi cum sună aici: https://youtu.be/2VijBE0jpnY Folosită puțin, din 2018, luată din U.S.A. AllSolid, Sitka Față + Ovankol (arome muzicale combinate din Palisandru și Koa) Laterale și Spate. Stare foarte bună, fără lovituri, zgârieturi, fără defecte. Ușor de utilizat, ușor de cântat. Sunet puternic și pregnant, basul este accentuat. Înaltele sună cristalin. Are Structura topului în X Bracing, care sună mult mai plin decât cele cu V Bracing, mai noi de la Taylor. Include husă foarte groasă gen cutie ușoară + suport de pană.
 4. Up, 1100 lei, un ton deosebit de echilibrat pe tot spectrul de frecvente. Setata de lutier pentru o usurinta a apasarii corzilor fara fret-buzz. Tastele de asemenea sunt nivelate pentru actiune si intonatie cat mai buna. Intonatia reglata si setata corespunzator. Suna excelent amplificata, fara acel pregnant suparator bazait al dozelor simple piezo.
 5. Multumim de postare! Ideea este ok, totusi se poate imbunatati fontul si H-ul ...
 6. Interesant, nu stiam asta, asa este la noi ... Cand e vorba de bani ... mai bine gratis ... Si cum a iesit logo-ul? Asa de curiozitate ...
 7. Inca o idee de logo, daca aveti si voi, de ce sa nu le postati aici?
 8. Apropo de Headstock si de redesign, am facut o mica incercare de a redesena un logo pentru Hora. Daca aveti alte idei, poate convingem Hora sa schimbe logo-ul actual invechit si inestetic.
 9. Adevarat, nici pe mine nu ma atrage logo-ul Hora, ar putea sa fie refacut si eventual stantat pe headstock. Lasand la o parte asta, forma corpului Jumbo este destul de ok si rozeta aduce a ceva traditional romanesc ... Da, se poate mult mai bine, considerand insa pretul asta de 475 de lei la o chitara cu top solid, ce mai poti cere? Sincer la pretul asta nu exista alta chitara cu top solid din cedru, sau chiar din molid. Eu nu am vazut, cred ca nici chinezii nu au asa ieftin la top solid. Si asa sunt salariile mici probabil prin fabrica la ei ... Orice modernizare vine cu o creste de preturi...
 10. Asa este Domnul Eugen, Daca este sa vorbim strict de anumite modele de chitare acustice, Hora are si modele bune, chiar incredibil de bune la raportul pret/calitate. Cu 475 de lei, am luat o Hora Jumbo Mahon cu TOP SOLID de cedru, si am fost uimit de cât de bine suna. Are un bass puternic, si sunet echilibrat per ansamblu. Actiunea corzilor era foarte bine setata (eu am mai coborat-o nitel si se canta extrem de usor fara buzz). La cordar am observat impresionat acea scobitura pe zona cuielor corzilor, pe care o regasesti la Cort, Ibanez sau alte chitari mai de renume. Ajuta mult la rezonanţa corzilor (sustain prelungit) Finisajul este satinat - mat, cu porii deschisi, sunetul este mult mai bun. Cheitele de acordaj sunt destul de precise, chiar calitative, tin bine acordajul. Negative - Mici detalii de finisaj insesizabile decat de la apropiere mare. Fata de alte chitari mai ieftine produse de ei, aceste modele sunt chiar foarte bune si competitive.
 11. Salut, iti pot oferi cateva variantem pretul il mai putem negocia usor:
 12. Se poate monta preamp daca te intereseaza chitara. Facuta in Japonia.
 13. Ultimul preţ 1300 de lei. Este o chitară unică.
 14. Chitară Electro-Acustică AJ220-SCE - TOP SOLID Sitka Spruce (Molid Masiv Sitka)https://youtu.be/fH4seUKS7xghttps://youtu.be/V0jnl-1oCysO chitară foarte bună, trecută pe la lutier profesionist. Doză Shadow Germania, cu tunner încorporat, reglaje bas şi înalte, volum şi phase pentru reducerea microfoniei. Doza deosebită NanoFlex preia atât vibraţiile corzilor cât şi vibraţiile corpului chitării redând un sunet natural şi curat. Fără defecte ascunse. Fără zgârieturi, lovituri, etc. Topul este molid Sitka solid, şi de câţiva ani a căpătat un ton tot mai frumos. Față de cele noi din magazin, chitara mea este deja setată profesional de domnul lutier Crețu Eugen, căluşul este ajustat mai înclinat la notele bass pentru a nu falsa și freturile şlefuite. Ajustarea m-a costat 300 lei.Acţiunea corzilor este joasă, uşor de apăsat, 2mm la Mi gros, fără fret buzz sau falseu. Este uşor de cântat fără a obosi degetele.Sunet cald si plin.
 15. Peste tot pe site-uri scrie ca Fender CD-60 are Top de Molid LAMINAT si nu SOLID cum ai scris in descriere...
 16. Este facută în Japonia (scrie foarte fin impregnat pe spatele headstockului JAPAN), scuzati greseala din anunt ... din pacate nu ma lasa sa editez ... Toate chitarile facute in Japonia in acei ani aveau o calitate foarte buna.
 17. Vând Chitară rară "The Hawk", facută cel mai probabil în Germania anilor 1960 (altii zic Japonia dar nu scrie pe ea), are top solid de molid, spate și laterale din mahon. Tipul este dreadnought jumbo, cu un bass foarte puternic, dar cu echilibru foarte bun si pe medii și înalte. Calitatea materialelor foarte înaltă.Fără fretbuzz, intonație foarte bună, are instalat doctor bridge pentru a nu se deteriora topul si bridge-ul din pricina vârstei. A avut setup si refret profesional de la domnul lutier Cretu Eugen din Bucuresti. Freturile sunt in stare foarte buna, ca noi. Are spatele curbat bombat, o tehnica ce se foloseste doar la chitarile foarte scumpe pentru un sunet deosebit.Instruments previously built in West Germany during the early 1960s. The Hawk trademark was a brand name used by a UK importer. Instruments imported into England were built by either Framus or Klira in Germany, and are identical to their respective builder's models. (source: The Guru's Guitar Guide by Bacon and Day)
 18. VERY RARE Vintage Acoustic Guitar THE HAWK 1960's FOR SALE - PRICE - 300 Euros (1500 RON) Spruce Solid top, Mahogany back and sides, very big sound, booming almost, very rich and powerful. Has installed by a great luthier, Doctor Bridge, so the top will not sink or crack because of the age. Very good intonation, no frettbuz and good action hight. Instruments previously built in West Germany during the early 1960s. The Hawk trademark was a brand name used by a UK importer. Instruments imported into England were built by either Framus or Klira in Germany, and are identical to their respective builder's models. (source: The Guru's Guitar Guide by Bacon and Day) Write me at cor_music@yahoo.com and call at 0775291981 Vând Chitară rară "The Hawk", facută cel mai probabil în Germania anilor 1960, are un top solid de molid, mahon spate și laterale. Tipul este dreadnought jumbo, cu un bass foarte puternic, dar cu echilibru foarte bun si pe medii și înalte. Calitatea materialelor foarte înaltă.Fără fretbuzz, intonație foarte bună, are instalat doctor bridge pentru a nu se deteriora din pricina vârstei.
 19. Pret: 2700 RON Localitate: Brasov Contact: 0754 292 049/cor_music@yahoo.com Link producator: http://www.ovationguitars.com/en-RO/guitars/archive/1117-legend/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Chitara Ovation de vanzare, Facuta in Connecticut USA, seria 222338, model 1117 (Legend), model 1979, in stare foarte buna, tinuta in cutia originala. Accesorii incluse: cutie originala, strap, doza piezoelectrica pentru amplificare marca Shadow, Germania.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.