www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

veils

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Recent Profile Visitors

1356 profile views

veils's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Care din ele ar merita sa o cumpar? Care vi se pare cea mai buna la raprort calitate pret? (rezistenta,sunet,etc) Chitara acustica Hora Reghin Standard M, tip Folk, de marimea unei chitari clasice cu gatul mai ingust si corzi de metal. Marime 4/4 (recomandata copiilor de minim 12 ani si adultilor) Scala: 650 mm Corpul din placaj de tei Gatul din paltin Tastiera din lemn de esenta tare (culoare neagra) http://www.soundcreation.ro/admin/uploads/images/cms_products/module_4602/6631.jpg Flame CAG 230 BK Chitara acustica neagra marime 4/4 folk; grif lat; corzi de metal; fata: tei; spate si laterale: tei; http://www.fly-music.ro/2048-4635-thickbox/chitara-acustica-flame-cag-230-bk.jpg Voi sunteti profesionistii. Se merita sa iau una din ele? Sunt incepator. Vreau sa ma apuc de cantat si am buget 250 RON. Sunt bune, a mai avut cineva? Daca nu, ce imi recomandati?
  2. Am ascultat pe youtube si aia acustica mi se pare mai ok, insa nu cred ca e mare diferenta.. Acum vine ideea ca nu vreau la mana a doua pentru ca nu ma pricep si imi e frica sa nu aiba ceva stricat.. nu am incredere in toata lumea. Imi puteti spune site-uri de unde as putea sa iau? acustica /clasoca pana in 250 ron
  3. Nu am cantat niciodata la un instrument si nici vocal, insa mereu mi-am dorit sa cant la chitara, motiv pentru care scriu acum. Nu imi permit cine stie ce artificiu de chitara, vreau doar o chitara care sa fie foarte buna la raport calitate pret. Buget ~250 RON. Ideea e ca nu doresc o chitara electrica, ci una clasica sau acustica. Nu vreau nici sa cant la show`uri sau ceva de genul, ci doar pentru mine sau prieteni, tocmai de aia as vrea sa ma informati voi asupra uneia care sa fie buna si folosita. Am auzit ca sunt chitari hora,stagg... Imi puteti explica diferenta? Eu spre exemplu sunt fan Metallica si vreau sa cant piese de genul Nothing else matters,Turn the page,etc. Ma gandesc totusi ca nu are importanta ce gen abordezi.( Ma gandesc sa nu iau una care suna mai bine pe un gen decat pe altul )) Nici macar nu stiu daca exista asa ceva sunt VARZA la muzica, dar important e ca sunt f. hotarat sa invat) PS: Inca ceva, daca sunt trecut de adolescenta imi recomandati una 4/4 ca marime probabil.. Nu? Are importanta materialul? Nu vreau sa mi se rupa in mana ) si sper sa se auda destul de clar. Am cunostinte care canta la chitara acustica/clasica si au dat aprox 300 ron pe ele si se aud f bine, insa nu stiu ce model au. Alta nelamurire e legata de forma. Am vazut ca exista forme folk,new yorker,etc. influenteaza sunetul? VA ROG MULT NU VA SUPARATI dar sunt genul de persoana care se documenteaza f. bine inainte sa cumpere ceva.
  4. CE EPIC. Parca sunteti evanescence.
  5. Salut. Care e dif intre acustica si clasica? Sunt incepator si m-ar interesa sa invat sa cant piese de genul One,Turn the page, care se aude mai bine pe genul asta?
  6. Salut. Nu am cantat niciodata la un instrument si nici vocal, insa mereu mi-am dorit sa cant la chitara, motiv pentru care scriu acum. Nu imi permit cine stie ce artificiu de chitara, vreau doar o chitara care sa fie foarte buna la raport calitate pret. Buget ~250 RON. Ideea e ca nu doresc o chitara electrica, ci una clasica sau acustica( nu am inteles care e diferenta). Nu vreau nici sa cant la show`uri sau ceva de genul, ci doar pentru mine sau prieteni, tocmai de aia as vrea sa ma informati voi asupra uneia care sa fie buna si folosita. Am auzit ca sunt chitari hora,stagg... Imi puteti explica diferenta? Eu spre exemplu sunt fan Metallica si vreau sa cant piese de genul Nothing else matters,Turn the page,etc. Ma gandesc totusi ca nu are importanta ce gen abordezi.( Ma gandesc sa nu iau una care suna mai bine pe un gen decat pe altul )) Nici macar nu stiu daca exista asa ceva sunt VARZA la muzica, dar important e ca sunt f. hotarat sa invat) PS: Inca ceva, daca sunt trecut de adolescenta imi recomandati una 4/4 ca marime probabil.. Nu? Are importanta materialul? Nu vreau sa mi se rupa in mana ) si sper sa se auda destul de clar. Am cunostinte care canta la chitara acustica/clasica si au dat aprox 300 ron pe ele si se aud f bine, insa nu stiu ce model au. Alta nelamurire e legata de forma. Am vazut ca exista forme folk,new yorker,etc. influenteaza sunetul? VA ROG MULT NU VA SUPARATI dar sunt genul de persoana care se documenteaza f. bine inainte sa cumpere ceva. si daca tot iau vreau sa ma tina mult timp, nu sa o schimb.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.